KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Figyelem, koncentráció, megfigyelés, Logika, Társasjátékok, Ügyességi játékok>Sárkánytojás gondolkodtató-ügyességi társasjáték

Sárkánytojás gondolkodtató-ügyességi társasjáték

4990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Logika, térlátás, gyors problémamegoldás, összeadás és kivonás fejben, kooperáció. Mi az ami szebb az aranynál, értékesebb a gyémántnál és a kincsvadászok legfőbb célja? A Sárkánytojás. A játékosok éles logikával és ügyesen taktikázva tudnak túljárni egymás eszén, hogy minél több és értékesebb sárkánytojás gyűjtsenek. De csak óvatosan, a havas csúcsok közt nem csak hatalmas gazdagság vár ránk, hanem félelmetes sárkányok is. Egyedül is a megpróbálhatunk szembeszállni a szárnyas fenevadakkal, de előfordul, hogy rivális kalandozók is nehezítik dolgunkat.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A legenda szerint nagy szerencsében és gazdagságban lesz része annak, aki megszerzi egy sárkány tojását. Sok szerencsevadász mászott fel már ezért a kincsért a sárkányok hegyére. Sikerrel azonban csak az járhat, aki másokat megelőzve a legnagyobb értékben gyűjt sárkánytojást, és a sárkányokat elkerüli. A játék különlegessége, hogy a játékosok minden lépésükkel befolyásolják, honnan vehet lapkát a következő játékos.

Tartozékok: 55 db lapka, 1 db sárkánytojás fából, 1 db feladat füzet, 1 db szabályfüzet

 

Ajánlott: 8-99 éves kor

Kategóriák

Go to Top