KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia>Erkölcsi nevelés>Mozaik – Komplex képesség- és személyiségfejlesztő program felnőtt korú értelmi sérültek számára

Mozaik – Komplex képesség- és személyiségfejlesztő program felnőtt korú értelmi sérültek számára

1160 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A könyv részletezi a program alkalmazásának elveit, a mûvészeti területeket, a mindennapi tevékenységeket, az interperszonális kapcsolatok, valamint az erkölcsi értékek alakítását.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 889 Kategóriák: , Szerző: Sándor Ildikó

Leírás

Azok az emberek, fiatalok, akik valamilyen organikus sérüléssel élnek közöttünk, még tanulmányaik befejezése után is további tudatos fejlesztést igényelnek, amely segítheti õket a társadalmi beilleszkedésben, valamint képességeik fejlõdése, illetve kompenzálása terén. A MOZAIK program ebbõl a célból íródott. Elsõsorban azon gyógypedagógusoknak, gyógypedagógiai asszisztenseknek, gondozóknak és mindazon szakembereknek nyújthat segítséget, akik felnõtt korú értelmi sérülteket foglalkoztató intézményekben dolgoznak, valamint ajánlható mindenkinek, akinek a családjában sérült ember él vagy empátiát éreznek a sérültek iránt. A könyv részletezi a program alkalmazásának elveit, a mûvészeti területeket, a mindennapi tevékenységeket, az interperszonális kapcsolatok, valamint az erkölcsi értékek alakítását.

További információk

Szerző

Sándor Ildikó

Kategóriák

Go to Top