Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Hiperaktivitás ADHD, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai életének bemutatása DVD

Sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai életének bemutatása DVD

1990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai életének bemutatása a csepeli Hétszínvirág Óvodában – Vegyes csoportszervezéssel; Projektmódszerrel; A tervezőmunkák bemutatásával. DVD

A DVD-n az együttnevelés (inkluzió) bemutatása természetes élethelyzetben történik, az óvodapedagógusok, a gyógypedagógus és a dajkák mindennapi munkája során, párhuzamos tevékenységszervezéssel.  Az együttnevelés megvalósulásának bemutatása, az óvodapedagógusok, a gyógypedagógus és a dajkák mindennapi munkája természetes élethelyzetben, elfogadó légkörben, amely a diszkriminatív megnyilvánulástól mentes.

Cikkszám: SP1969 Kategóriák: , , , Szerző: Bosnyák Viktória

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai életének bemutatása a csepeli Hétszínvirág Óvodában – Vegyes csoportszervezéssel; Projektmódszerrel; A tervezőmunkák bemutatásával. DVD

A DVD-n az együttnevelés (inkluzió) bemutatása természetes élethelyzetben történik, az óvodapedagógusok, a gyógypedagógus és a dajkák mindennapi munkája során, párhuzamos tevékenységszervezéssel.

Az együttnevelés megvalósulásának bemutatása, az óvodapedagógusok, a gyógypedagógus és a dajkák mindennapi munkája természetes élethelyzetben, elfogadó légkörben, amely a diszkriminatív megnyilvánulástól mentes.

Négy óvodai csoport délelőtti párhuzamos szervezésű tevékenységeinek szervezése, ahol a sajátos nevelési igényű gyermekek befogadást nyertek.

Vegyes csoportszervezés a projektmódszer alkalmazásával, a gyermekek szabad tevékenységválasztásával, az általuk készített játékeszközökkel.

Látható a gyógypedagógus csoportba történő bekapcsolódása a délelőtt tevékenységeiben, fejlesztése a csoport légterében, de elkülönülten, valamint egyéni fejlesztése a csoporton kívül, és a csoportos fejlesztése az autizmus spektrumzavarral rendelkező gyerekek csoportjával.

Megszólal az óvodavezető és a gyógypedagógus, kísérve és magyarázva az óvodai élet nevelőmunkáját és hitvallását.

A DVD-n csatolt file-ban megtalálhatók az egyes csoportok tervei, amelyek a minősítési eljárás alapján a portfólióban előírt formai szempontokat figyelembe veszi. Így: csoportprofil, az aktuális projekt terve, a délelőtt megvalósuló egy tevékenység vázlata, reflexiója, a gyógypedagógus egy gyermekének esetleírása, egyéni fejlesztési terve, fejlesztési tevékenységének leírása.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Érdekelhetnek még…

Kategóriák