Főoldal>Logika, Logikai játékok, Taktikai-stratégiai játékok, Társasjátékok>Rush Hour Shift Csúcsforgalom stratégiai társasjáték

Rush Hour Shift Csúcsforgalom stratégiai társasjáték

7990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Csúcsforgalom logikai játék kétszemélyes verziója. A cél, hogy elsőként juss át a szemközti oldalra a saját versenyautóddal, de ez garantáltan nem lesz egyszerű! Mindkét játékos négy kártyával kezd, melyek kijátszásával tudnak előre vagy hátra haladni, eltávolítani az útból a többi autót, az ellenfél útjába tolni őket, vagy akár a három részre szabdalt pályát is mozgathatják a csúszkák mentén. Kanyarodni és akadályokat átugrani ezúttal is tilos, marad tehát a taktikázás. A Rush Hour Shift – merőben új kihívás egy régi nagy kedvenctől! 8 éves kortól.

Leírás

A Csúcsforgalom logikai játék kétszemélyes verziója. A cél, hogy elsőként juss át a szemközti oldalra a saját versenyautóddal, de ez garantáltan nem lesz egyszerű! Mindkét játékos négy kártyával kezd, melyek kijátszásával tudnak előre vagy hátra haladni, eltávolítani az útból a többi autót, az ellenfél útjába tolni őket, vagy akár a három részre szabdalt pályát is mozgathatják a csúszkák mentén. Kanyarodni és akadályokat átugrani ezúttal is tilos, marad tehát a taktikázás. A Rush Hour Shift – merőben új kihívás egy régi nagy kedvenctől!

Kategóriák

Go to Top