Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Rejtvények, fejtörők, Rejtvények, fejtörők ovisoknak>Rumli rejtvényei unatkozó ovisoknak – Készségfejlesztés játékosan

Rumli rejtvényei unatkozó ovisoknak – Készségfejlesztés játékosan

690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Rumli rejtvényei készségfejlesztő füzet vidám feladatai amellett, hogy remek kikapcsolódást nyújtanak, módot adnak az alakazonosság megállapítására, bizonyos szabályszerűségek felismerésére és követésére, hiányzó részek megrajzolására, a gondolkodás különböző módjainak használatára éppúgy, mint a meglévő ismeretek pontosítására. A feladatok célja továbbá, hogy a gyermekekhez közel hozza az írásbeliséget, és abban sikerélményt nyújtson..

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az egész nap izgő-mozgó ovisok számára fontos, hogy időnként megpihenjenek olyan foglalatosság mellett, ami szórakoztató, de egyben a szellemi fejlődésüket is szolgálja. A Rumli rejtvényei készségfejlesztő füzet vidám feladatai amellett, hogy remek kikapcsolódást nyújtanak, módot adnak az alakazonosság megállapítására, bizonyos szabályszerűségek felismerésére és követésére, hiányzó részek megrajzolására, a gondolkodás különböző módjainak használatára éppúgy, mint a meglévő ismeretek pontosítására. A feladatok célja továbbá, hogy a gyermekekhez közel hozza az írásbeliséget, és abban sikerélményt nyújtson.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…