KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pszichológia>Delfi örökösei – Önismereti csoportok – elmélet, módszer, gyakorlat

Delfi örökösei – Önismereti csoportok – elmélet, módszer, gyakorlat

4000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az összefoglaló kézikönyv elsõ része az elvek, módszerek, eszközök, szemléletek és irányzatok és kutatási eredmények jól érthetõ leírása. A könyv második felében 72 gyakorlat, csoportos feladatmegoldás, önismereti teszt és szerepjáték részletes, praktikusan is használható ismertetése szerepel.

Cikkszám: ORD1272 Kategória: Címke: Szerző: Rudas János

Leírás

Az üzleti életben, a közigazgatási és a civil szervezetekben működő trénerek, szervezetfejlesztők, coachok, valamint pedagógusok és pszichológusok, pszichoterapeuták, orvosok, szociális munkások, egyetemi és főiskolai hallgatók serege tanult ebből a könyvből az elmúlt több, mint két és fél évtizedben. Hozzájuk csatlakozott a csoportvezetés és a csoportdinamika iránt érdeklődők több ezres, ha nem több tízezres csapata. Ez idő alatt új korosztályok nőttek föl közülük sokan vettek részt önismereti és személyiségfejlesztő csoportokban, készségfejlesztő és szervezetfejlesztési tréningeken. Nem kevesen tanultak csoportokat, tréningeket vezetni, csoportterápiát művelni. Amihez komoly segítséget kaptak a Delfi örökösei-től, amely nem tudományos monográfia vagy kutatási beszámoló, hanem a téma összefoglaló kézikönyve.

Rudas János pszichológus, tréner a hazai önismereti, személyiség- és készségfejlesztő, valamint tréningcsoportok vezetésének kiemelkedő képviselője. A Delfi örökösei című könyv ma is hézagpótló munka, rendkívüli gyakorlati hasznú kézikönyv. A szerző több, mint három évtizedes csoportvezetői, tréneri és tanácsadói tapasztalatára építve kimerítő információval látja el a jelenlegi vagy majdani csoportvezetőket, trénereket és mindazokat, akik csoportban, csoporttal élnek és dolgoznak.

További információk

Szerző

Rudas János

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top