KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Korai fejlesztés, Logopédia szakkönyvek, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Egy negyedszázados nevelői fejlesztő munka tapasztalatai

Egy negyedszázados nevelői fejlesztő munka tapasztalatai

3150 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv átfogó képet ad az óvodáskori fejlődést indirekt módon befolyásoló játékos fejlesztés tapasztalatairól, kiemelve az anyanyelv fejlődését támogató mesefeldolgozás kérdéseit, a gondolkodást ösztönző és matematikai készségeket megalapozó játékokat, és a népi játékok alkalmazásának lehetőségeit. Összefoglalja a beszédfogyatékos és értelmileg akadályozott óvodás gyermekek körében szerzett vizsgálati tapasztalatokat és a korai fejlesztés eredményeit.

Cikkszám: LG52 Kategóriák: , , , Szerző: Rosta Katalin

Leírás

A könyv átfogó képet ad az óvodáskori fejlődést indirekt módon befolyásoló játékos fejlesztés tapasztalatairól, kiemelve az anyanyelv fejlődését támogató mesefeldolgozás kérdéseit, a gondolkodást ösztönző és matematikai készségeket megalapozó játékokat, és a népi játékok alkalmazásának lehetőségeit. Összefoglalja a beszédfogyatékos és értelmileg akadályozott óvodás gyermekek körében szerzett vizsgálati tapasztalatokat és a korai fejlesztés eredményeit. Vizsgálja, hogy az eltérően fejlődő gyermek családja milyen mértékű és minőségű támogatást kap, valamint azt is, hogy a hosszú távon végzett gyógypedagógiai fejlesztő munka során milyen tényezők befolyásolják a pedagógus munkáját, s mennyire fenyeget a kiégés veszélye.

További információk

Szerző

Rosta Katalin

Kategóriák

Go to Top