KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Korai fejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok, Logopédia szakkönyvek, SNI Fejlesztő- és gyógypedagógia>Add a kezed! – A mentális fejlődés segítése sajátos nevelési igényű gyerekeknél

Add a kezed! – A mentális fejlődés segítése sajátos nevelési igényű gyerekeknél

3530 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Add a kezed! könyv a fejlődés-fejlesztés egységét figyelembe véve segíti megtervezni az egyéni és csoportos terápiát a speciális nevelési szükségletű, értelmileg akadályozott gyermekek számára. A fejlesztés tervezéséhez közreadott ötlettár igen gazdag, a mozgás, a beszéd és az észlelés fejlesztéséhez kínál a mindennapokban használható anyagot.

Leírás

Az Add a kezed! A mentális fejlődés segítése sajátos nevelési igényű gyerekeknél című könyv a fejlődés-fejlesztés egységét figyelembe véve segíti megtervezni az egyéni és csoportos terápiát a speciális nevelési szükségletű, értelmileg akadályozott gyermekek számára. A gyermek fejlõdésének nyomon követésére olyan újszerû módszereket mutat be, amelyek könnyen használhatóak, gyorsak. A fejlesztés tervezéséhez közreadott ötlettár igen gazdag, a mozgás, a beszéd és az észlelés fejlesztéséhez kínál a mindennapokban használható anyagot. A könyvet ajánljuk gyógypedagógusoknak, fejlesztõpedagógusoknak és a speciális törõdést igénylõ gyermekek szüleinek.

További információk

Szerző

Rosta Katalin

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top