Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, Matematikai készség>Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére – Gyakorlókönyv diszkalkuliával küzdő diákoknak

Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére – Gyakorlókönyv diszkalkuliával küzdő diákoknak

2650 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv – áttekinthető és rendszerezett formában – olyan gyakorlatokat és játékokat kínál tanárok és szülők számára egyaránt, amelyek lekötik és ösztönzik a diákokat, miközben ritkán igényelnek a papírnál, ceruzánál és dobókockánál több eszközt.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A könyv – áttekinthető és rendszerezett formában – olyan gyakorlatokat és játékokat kínál tanárok és szülők számára egyaránt, amelyek lekötik és ösztönzik a diákokat, miközben ritkán igényelnek a papírnál, ceruzánál és dobókockánál több eszközt. Ötven játékot és fejtörőt, amelyek az összeadást és a kivonást gyakoroltatják. Céljuk, hogy a diák túllépjen az egyesével történő számláláson, és megtanuljon fejben számolni. Ötven játékot és fejtörőt, amelyek a szorzást és az osztást gyakoroltatják. Céljuk, hogy a diák megértse a szorzótáblát, és megtanulja levezetni szorzások és osztások eredményét. Minden játék és fejtörő céljának világos és részletes kifejtését, megkönnyítve a tanár munkáját, hogy az egyes diákok számára a legmegfelelőbb gyakorlatot választhassa. Világos utasításokat a pedagógusok és a szülők számára, hogy mit mondjanak, és mire figyeljenek a gyakorlat során, elősegítve ezzel a tanulás hatékonyságát. Ötleteket a tanórai differenciált oktatáshoz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

R. Bird