KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, Matematikai készség, Rejtvények, fejtörők>Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére – Gyakorlókönyv diszkalkuliával küzdő diákoknak

Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére – Gyakorlókönyv diszkalkuliával küzdő diákoknak

2650 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Száz játék és fejtörő gyakorlókönyv – áttekinthető és rendszerezett formában – olyan gyakorlatokat és játékokat kínál tanárok és szülők számára egyaránt, amelyek lekötik és ösztönzik a diákokat, miközben ritkán igényelnek a papírnál, ceruzánál és dobókockánál több eszközt.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére gyakorlókönyv – áttekinthető és rendszerezett formában – olyan gyakorlatokat és játékokat kínál tanárok és szülők számára egyaránt, amelyek lekötik és ösztönzik a diákokat, miközben ritkán igényelnek a papírnál, ceruzánál és dobókockánál több eszközt. Ötven játékot és fejtörőt, amelyek az összeadást és a kivonást gyakoroltatják. Céljuk, hogy a diák túllépjen az egyesével történő számláláson, és megtanuljon fejben számolni. Ötven játékot és fejtörőt, amelyek a szorzást és az osztást gyakoroltatják. Céljuk, hogy a diák megértse a szorzótáblát, és megtanulja levezetni szorzások és osztások eredményét. Minden játék és fejtörő céljának világos és részletes kifejtését, megkönnyítve a tanár munkáját, hogy az egyes diákok számára a legmegfelelőbb gyakorlatot választhassa. Világos utasításokat a pedagógusok és a szülők számára, hogy mit mondjanak, és mire figyeljenek a gyakorlat során, elősegítve ezzel a tanulás hatékonyságát. A gyakorlókönyv a diszkalkuliával küzdő diákoknak ötleteket a tanórai differenciált oktatáshoz.

További információk

Szerző

R. Bird

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top