KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Matematika, Matematikai készség>Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? Segítség a diszkalkuliával, matematikai nehézségekkel küzdő diákoknak

Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? Segítség a diszkalkuliával, matematikai nehézségekkel küzdő diákoknak

2190 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A könyvben részletesen kidolgozott és felépített módszereket, számos gyakorlati feladatot és vizualizációs technikát találunk a számolási képességek tanításához. A Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? kötetben feldolgozott területek: összeadás és kivonás, a tízes átlépés, szorzás és osztás, következtetések.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

9-16 éveseknek. 40 játék. Tanítási módszerek. Magyarország híres kiváló matematikusairól és matematika oktatásának módszertanáról is. Mégis sok diák számára ez a tantárgy jelenti a legtöbb nehézséget és kudarcot, holott a számolási problémákkal küzdő gyermek számára is érthetővé tehetők az elemi matematika szabályai. Hogyan? Kis lépésekben, saját tapasztalatszerzésre építve, játékosan. Ronit Bird könyve ehhez nyújt segítséget. A Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? című könyvben részletesen kidolgozott és felépített módszereket, számos gyakorlati feladatot és vizualizációs technikát találunk a számolási képességek tanításához. A módszerek értéke abban rejlik, hogy a „Mit?” helyett a „Hogyan számoltál?” kérdésre helyezik a hangsúlyt. A szerző módszertanilag alaposan kidolgozott rendszert épített fel, melynek középpontjában a tárgyakkal való sokoldalú manipuláció áll. Önálló gondolkodásra és az összefüggések felismerésére inspirál, s nem kész műveleti sémákat erőltet. Támogatja az egyéni számolási eljárásokat, időt hagy a feladatok megoldására, s épp a vizualizáció segítségével ad támpontot a fejszámolás elsajátításával küzdő gyerekek számára. A könyvben feldolgozott területek: összeadás és kivonás, a tízes átlépés, szorzás és osztás, következtetések. Ronit Bird a diszkalkuliás gyerekek egyik legfelkészültebb és legtapasztaltabb tanára, számos könyv és segédanyag szerzője. Módszere sokéves gyakorlaton, valamint a számolási nehézség és a számolási zavar okainak széles körű ismeretén alapul. Jelen könyvét az alsó tagozaton tanítók és a matematika-szaktanárok napi munkájához, eszköztáruk bővítéséhez, valamint vállalkozó kedvű szülőknek ajánljuk.

További információk

Szerző

R. Bird

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top