KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Írás, olvasás, Szövegértés>Olvasóiskola 1-2. osztályosok számára Rövid állatmesék

Olvasóiskola 1-2. osztályosok számára Rövid állatmesék

615 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Olvasóiskola gyakorlófüzet azoknak a különböző életkorú gyerekeknek készült, akik az olvasókönyvi szövegek egy részével önállóan nehezen boldogulnak. Ajánlható tehát a kicsit nehézkesen olvasó 2. osztályosoknak, a feltűnően lassan haladó, esetleg az olvasási zavar tüneteit is mutató 3. osztályosoknak, de hasznos lehet az átlagosnál jobban haladó 1. osztályosoknak (a második félévben) iskolai és otthoni feldolgozásra is. Használhatja bármelyik olvasási programmal tanuló kisiskolás, mert az e füzetben szereplő rövid szövegek a jelenleg használatos olvasókönyvekben nem(igen) fordulnak elő.

Cikkszám: 643 Kategóriák: , Szerző: Romankovics András

Leírás

Az olvasás differenciált fejlesztéséhez. Az Olvasóiskola gyakorlófüzet elsősorban 2. osztályosoknak ajánljuk (hosszú évek tapasztalatai alapján állítjuk, hogy még a nehezen olvasók is szívesen és eredményesen használják), de hasznos lehet az átlagosnál jobban haladó 1. osztályosoknak (a második félévben) iskolai és otthoni feldolgozásra is.

További információk

Szerző

Romankovics András

Kategóriák

Go to Top