Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia, Tanulási technikák>Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel

Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel

1490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv a gondolkodás, a tanulás és a nyelv fejlesztéséhez ad programot. 30 közismert történet segíti a 7-11 éves gyerekeket abban, hogy módszeresen végiggondolják egy-egy téma feldolgozásának lehetõségeit. A bevezetõ tanulmányból kiderül, hogyan segítsük a gyerekeket a történetek feldolgozásában. A történetek végén a gondolkodást és a megbeszélést segítõ vázlat ad ötleteket a feldolgozáshoz.

Cikkszám: 926 Kategóriák: , , Szerző: Robert Fisher

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A könyv a gondolkodás, a tanulás és a nyelv fejlesztéséhez ad programot. Felhasználható tanórákon és az iskolai oktatás keretein kívül, egyéni és csoportmunka során. 30 közismert történet segíti a 7-11 éves gyerekeket abban, hogy módszeresen végiggondolják egy-egy téma feldolgozásának lehetõségeit. A bevezetõ tanulmányból kiderül, hogyan segítsük a gyerekeket a történetek feldolgozásában. A történetek végén a gondolkodást és a megbeszélést segítõ vázlat ad ötleteket a feldolgozáshoz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Robert Fisher