KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia, Tanulási technikák>Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel

Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel

1490 Ft 1270 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv a gondolkodás, a tanulás és a nyelv fejlesztéséhez ad programot. 30 közismert történet segíti a 7-11 éves gyerekeket abban, hogy módszeresen végiggondolják egy-egy téma feldolgozásának lehetőségeit. A bevezető tanulmányból kiderül, hogyan segítsük a gyerekeket a történetek feldolgozásában. A történetek végén a gondolkodást és a megbeszélést segítő vázlat ad ötleteket a feldolgozáshoz.

Cikkszám: MK4400203 Kategóriák: , , Címke: Szerző: Robert Fisher

Leírás

A Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni kötet a gondolkodás, a tanulás és a nyelv fejlesztéséhez ad programot. Felhasználható tanórákon és az iskolai oktatás keretein kívül, egyéni és csoportmunka során. 30 közismert történet segíti a 7-11 éves gyerekeket abban, hogy módszeresen végiggondolják egy-egy téma feldolgozásának lehetőségeit. A bevezető tanulmányból kiderül, hogyan segítsük a gyerekeket a történetek feldolgozásában. A történetek végén a gondolkodást és a megbeszélést segítő vázlat ad ötleteket a feldolgozáshoz.

További információk

Szerző

Robert Fisher

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top