KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Gondolkodásfejlesztő játékok 0-9 éves korig

1690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szereteten és a fizikai gondoskodáson túl minden gyermeknek szüksége van játékra is. Olyan játékokra is, amelyek gondolkodásra, szellemi tevékenységre serkentik őket, s amelyek révén gördülékenyebben történik szocializációjuk is.

A gondolkodás és a kreativitás (legyen az művészeti, nyelvi, logikai, vagy matematikai) fejleszthető, fejlesztendő. Minél kisebb korban kezdjük el és minél játékosabban, annál jobb. Könnyebben fog menni a tanulás, javul a memória, s mindeközben szórakozunk.

A Gondolkodásfejlesztő játékok mintegy 200 fejtörő játékot tartalmaz, amelyek zöme különösebb eszközök nélkül, bárhol (vonaton, repülőn, váróteremben) játszható. Olyan családoknak, szülőknek ajánljuk, akik szívesen játszanak, „agyalnak” együtt gyerekeikkel.

Leírás

A Gondolkodásfejlesztő játékok játékgyűjtemény 200 fejtörő játékot tartalmaz, amelyek zöme különösebb eszközök nélkül, bárhol játszható. A gyerekek számára nincs lehetetlen: agyuk és elméjük mindenki másétól különbözik. A természetben semmi sem olyan komplex és csodálatos, mint a gyermeki agy – ön is bizonyára nagy örömét leli majd a fejlesztő játékok által feltáruló világban. A könyvben szereplő játékok segítenek „beindítani” gyermeke agyát: fejlesztik a gondolkodását és az önbizalmát. A feladatok több órányi szórakozást nyújtanak, lehetővé teszik, hogy jobban megismerje gyermekét, és hozzájárulnak a gyerek boldogságához, sikeréhez és eszességéhez.

További információk

Szerző

Robert Fisher

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top