KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás>Rémes szokások – Rém jó könyvek 7. szint – Történetek az olvasás gyakorlásához

Rémes szokások – Rém jó könyvek 7. szint – Történetek az olvasás gyakorlásához

1995 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Rém jó könyvek sorozat 5. kötete, a Misi bácsi mit csinál? az bonyolultabb, összetett mondatok olvasásának gyakorlására helyezi a hangsúlyt. A gyerekek az olvasástanítás gyakorlatát követve ismerkednek meg az összetett mondatokkal. A mókás figurák segítenek legyőzni az esetleges nehézségeket, a képek pedig bőséges tárházát nyújtják a folyamatos szókincsbővítésnek. A kötetek illusztrációi folyamatosan ébren tartja a gyerekek érdeklődését. A vizuális megjelenítés és a kötet szövegeinek egysége olyan kohéziós elem, amely egyedülállóvá teszi a Rém jó könyvek sorozatot.

Leírás

A Rém jó könyvek sorozat 7. kötetének két története, a Rémes szokások már igazi olvasóknak szól. A még mindig egyszerűen, érthetően szerkesztett már hosszabb mondatok segítenek mélyíteni a gyerekek olvasással kapcsolatos ismereteit. A gyerekek az olvasástanítás gyakorlatát követve ismerkednek meg a kicsit nehezebb, bonyolultabb mondatokkal. A vizuális megjelenítés és a kötet szövegeinek egysége olyan kohéziós elem, amely egyedülállóvá teszi a sorozatot.
Az első kötetben megismert vidám figurák segítenek legyőzni az esetleges nehézségeket, a képeken megjelenő történetek pedig bőséges tárházát nyújtják a folyamatos szókincsbővítésnek. A kötetek illusztrációi folyamatosan ébren tartja a gyerekek érdeklődését. A sorozat a szókincsbővítéstől a szöveg nélküli köteten keresztül juttatja el a gyerekeket a rutinos olvasóvá érésig mindvégig fenntartva az érdeklődésüket.

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top