KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Recto Verso Színe és fonákja – Kétoldalas kártyajáték

2490 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Kétoldalas kártyákkal nagyon figyelj, mert a hátoldalával az ellenfeled játszik. A Recto Verso kártyák mindkét oldala játékhoz készült, ebben a pakliban nincs két egyforma hátoldal, a kártyalapnak játszik a színe és játszik a fonákja.

Még az előtt, hogy a lapokat leosztják a játékosok számára, célszerű jól megfigyelni elölről-hátulról, minden egyes kártyalapot. Aki ebben a játékban győzni akar, annak jó lesz, ha minél több lapot meg tud jegyezni, egyik oldalát látva tudja, mi van a lap másik oldalán. Sorozat gyűjtés, mindjárt kétféle, azonos állatok vagy azonos szimbólum, a nagyító jel alapján. 6 éves kortól ajánlott.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: BNDJ5135 Kategóriák: , , , , Szerző: Csapó Benő és Zsolnai Anikó

Leírás

Kétoldalas kártyákkal nagyon figyelj, mert a hátoldalával az ellenfeled játszik. A kártyák mindkét oldala játékhoz készült, ebben a pakliban nincs két egyforma hátoldal, a kártyalapnak játszik a színe és játszik a fonákja.

Még az előtt, hogy a lapokat leosztják a játékosok számára, célszerű jól megfigyelni elölről-hátulról, minden egyes kártyalapot. Aki ebben a játékban győzni akar, annak jó lesz, ha minél több lapot meg tud jegyezni, egyik oldalát látva tudja, mi van a lap másik oldalán. Sorozat gyűjtés, mindjárt kétféle, azonos állatok vagy azonos szimbólum, a nagyító jel alapján. A kártyákon lévő egyéb jelzések megmutatják, hogy a játék szabálya szerint mi történjen, megfordul a játékos sorrend, vagy még ennél is meredekebb cselekvést kell eszközölni. Nem  egy rossz gondolat az, hogy jó ideje korán megtanulni, hogy nézzünk a dolgok mögé is! Hiszen mindennek van az életben is színe és fonákja is. 6 éves kortól ajánlott.

További információk

Szerző

Csapó Benő és Zsolnai Anikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top