KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pszichológia, Tesztek>REBT Rövid racionális-emotív viselkedésterápia

REBT Rövid racionális-emotív viselkedésterápia

4400 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A REBT Rövid racionális-emotív viselkedésterápia kötet szerzője, Windy Dryden az egyik leghivatottabb továbbfejlesztője a REBT-nek. A londoni egyetem pszichológia-professzora, de ami ebből a rendkívül frappáns írásból süt, az a gyakorlatban előforduló terápiás nehézségek mesteri uralása.
Kiemelt jelentőséget ad még ennek a REBT könyvnek a rövidterápiás felfogása, 11 alkalomra tervezett módszer, a pszichoterápiában.

Cikkszám: AN5349 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Windy Dryen

Leírás

Albert Ellis nevét sokan ismerik itthon – bár ahhoz képest, hogy az angolszász világban a három legismertebb pszichoterapeuta között van – egyetlen könyve érhető el csak magyarul.

A racionális-emotív terápiát még az 1960-as években dolgozta ki; abban a formájában, amit ebben a REBT kötetben talál az olvasó, 1994-ben publikálta.

A REBT Rövid racionális-emotív viselkedésterápia kötet szerzője, Windy Dryden pedig egyik leghivatottabb továbbfejlesztője a REBT-nek. A londoni egyetem pszichológia-professzora, de ami ebből a rendkívül frappáns írásból süt, az a gyakorlatban előforduló terápiás nehézségek mesteri uralása. Kiemelt jelentőséget ad még ennek a könyvnek a rövidterápiás felfogása. Ahol művelnek pszichoterápiát, mindenütt gondot jelent a költségessége. Ez a 11 alkalomra tervezett módszer talán még a hazai egészségbiztosítót is kielégíti.

További információk

Szerző

Windy Dryen

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top