KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Hiperaktivitás ADHD, Nevelés, tanácsadás, Pszichológia>Ranschburg Jenő: Nyugtalan gyerekek – Hiperaktivitás és agresszió a serdülőkorban

Ranschburg Jenő: Nyugtalan gyerekek – Hiperaktivitás és agresszió a serdülőkorban

1480 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Ranschburg Jenő ebben a könyvben azt szeretné bemutatni, hogy a hiperaktivitás többek közt a figyelem, a koncentráció képességének zavarát. Milne Micimackójában nemcsak Tigris de Malacka, Nyuszi és Füles maga is hiperaktív! Bemutatja őket és igyekszik rávilágítani legjllemzőbb tulajdonságaikra is, és abban reménykedik a szerző: a szülők és nevelők ráismernek azokra a gyerekekre, akikra jól illenek a Százholdas Pagony lakóinak vonásai. A könyv második részében az agresszivitással foglalkozik, Azzal, hogy milyen sokféleképpen lehet egy serdülő agresszív, a kamaszos versengéstől kezdve, a kötekedésen át, egészen az antiszociális magatartásig, a bűnözésig.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: VBL1955 Kategóriák: , ,

Leírás

Ranschburg Jenő ebben a könyvben azt szeretné bemutatni, hogy a hiperaktivitás többek közt a figyelem, a koncentráció képességének zavarát. Milne Micimackójában nemcsak Tigris de Malacka, Nyuszi és Füles maga is hiperaktív! Bemutatja őket és igyekszik rávilágítani legjllemzőbb tulajdonságaikra is, és abban reménykedik a szerző: a szülők és nevelők ráismernek azokra a gyerekekre, akikra jól illenek a Százholdas Pagony lakóinak vonásai. A könyv második részében az agresszivitással foglalkozik, Azzal, hogy milyen sokféleképpen lehet egy serdülő agresszív, a kamaszos versengéstől kezdve, a kötekedésen át, egészen az antiszociális magatartásig, a bűnözésig. Választ keres az ősi kérdésre: amikor a gyermek, vagy a serdülő bűnözővé válik, viselkedése mögött genetikai szabályozást kell-e tételeznünk, vagy a környezet személyiségromboló hatását?

Kategóriák

Go to Top