KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás>Pricc, pracc, prucc! – Szavak és egyszerű mondatok olvasás gyakorlása – Rém jó könyvek 3. szint

Pricc, pracc, prucc! – Szavak és egyszerű mondatok olvasás gyakorlása – Rém jó könyvek 3. szint

1995 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Rém jó könyvek sorozat harmadik kötete, a Pricc. pracc, prucc! a szavak és egyszerű mondatok olvasásának gyakorlására helyezi a hangsúlyt. A történetek a szavak olvasásával, egyszerű mondatok olvasás gyakorlásával igyekszik mélyíteni a gyerekek olvasással kapcsolatos ismereteit. A gyerekek az olvasástanítás gyakorlatát követve ismerkednek meg az egyszerű mondatokkal, szavakkal. A mókás figurák segítenek legyőzni az esetleges nehézségeket, a képek pedig bőséges tárházát nyújtják a folyamatos szókincsbővítésnek. A kötetek illusztrációi folyamatosan ébren tartja a gyerekek érdeklődését.

Leírás

A Rém jó könyvek sorozat harmadik kötete, a Pricc. pracc, prucc! a szavak és egyszerű mondatok olvasásának gyakorlására helyezi a hangsúlyt. A történetek a szavak olvasásával, egyszerű mondatok olvasás gyakorlásával igyekszik mélyíteni a gyerekek olvasással kapcsolatos ismereteit. A gyerekek az olvasástanítás gyakorlatát követve ismerkednek meg az egyszerű mondatokkal, szavakkal. A mókás figurák segítenek legyőzni az esetleges nehézségeket, a képek pedig bőséges tárházát nyújtják a folyamatos szókincsbővítésnek. A kötetek illusztrációi folyamatosan ébren tartja a gyerekek érdeklődését. A sorozat a szókincsbővítéstől a szöveg nélküli köteten keresztül juttatja el a gyerekeket a rutinos olvasóvá érésig mindvégig fenntartva az érdeklődésüket.

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top