KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Pöttöm Park 1. – Látogatás a beszéd birodalmába – Beszédindító könyv

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Pöttöm Park beszélgetős, beszéltetős, beszédindító könyv 2-4 éves gyermekeknek.

1,5 –  2 éves kortól nagyszerű eszközt ad szókincsbővítéshez, a beszéd kezdeményezéshez, beszédfejlesztéshez, a részképességek fejlesztéséhez.

A Pöttöm Park – Látogatás a beszéd birodalmába nem szigorúan vett logopédiai könyv, hanem minden kisgyerek fejlődéséhez hozzájárulhat az említett életkorban. Olyan játékos feladatok gyűjteménye, amely inspirálja őket a beszédre, a verbális megnyilvánulásra. Mindezen túl vidám és szórakoztató – nemcsak a gyerekek, hanem a szülők, nagyszülők számára is. Ehhez járulnak hozzá Ráduly Csaba csodálatos illusztrációi is, amelyek megragadják a figyelmet, hogy megmozduljon a fantázia, és épüljön a szókincsük, a beszéd.

Leírás

A Pöttöm Park – Látogatás a beszéd birodalmába – Beszédindító könyv nem szigorúan vett logopédiai könyv, hanem minden kisgyerek fejlődéséhez hozzájárulhat az említett életkorban. Olyan játékos feladatok gyűjteménye, amely inspirálja őket a beszédre, a verbális megnyilvánulásra. Mindezen túl vidám és szórakoztató – nemcsak a gyerekek, hanem a szülők, nagyszülők számára is. Ehhez járulnak hozzá Ráduly Csaba csodálatos illusztrációi is, amelyek megragadják a figyelmet, hogy megmozduljon a fantázia, és épüljön a szókincsük, a beszéd.

A mindennapi pörgés, a ránk zúduló napi többezer vizuális és megannyi más inger még a felnőttek számára is megterhelő, a kisgyermekek anyanyelvi fejlődésére pedig egyértelműen negatív hatást gyakorol.

Mindez abban a 0-7 éves kor közötti időszakban történik, amikor az érési folyamatok a legintenzívebbek, ezért a gyermekek életének ezen szakasza igen hangsúlyos! Ebben az időszakban elért eredményeknek vagy az elmulasztott lehetőségeknek később maradandó kihatása lehet a gyermek egész életére. A kisgyermekek játszva ismerik meg a világot, a játék a környezetük felfedezéséről, a tapasztalásról szól, így a játék egy igen intenzív tanulási folyamat is egyben.

Ebben, a könyv segítségével szakszerűen vezetett játékban lesz társatok a Pöttöm Park!

A megfelelő mennyiségű és minőségű interakciónak fontos szerepe van a mentális és érzelmi képességek fejlődésében. A Pöttöm Park nemcsak meghitt vidám pillanatokat ad majd számotokra, hanem a képek, feladatok segítségével ébresztheted gyermeked beszédét, támogathatod beszédindulását, fejlődését. Jó szórakozást és közös élményeket kívánok a Pöttöm Parkban!

Minden szülőnek érték, hogy ebben a kritikus életszakaszban a legjobb, leghasznosabb támogatást tudja adni gyermekének azonnal használható módon.
Ezt az értéket adja a szülőknek a Pöttöm Park!  1,5 –  2 éves kortól nagyszerű eszközt ad szókincsbővítéshez, a beszéd kezdeményezéshez, beszédfejlesztéshez, a részképességek fejlesztéséhez.
A könyvet logopédusok, óvodapedagógusok, fejlesztőpedagógusok is nagyszerűen tudják használni a foglalkozásaik során.
A gyönyörű illusztrációkat Ráduly Csaba készítette. Most ez az első ‘Látogatás könyve’, ami az ő keze munkáját dicséri! A könyv látványos, kedves illusztrációi is azt a célt szolgálják, hogy témát, ötletet adjon a beszélgetésekhez, a szavak, szótagok, mondatok felfedezéséhez!

A könyv nemcsak meghitt vidám pillanatokat ad majd, hanem a képek, feladatok segítségével ébresztheti gyermeke beszédét, támogathatja beszédindulását, fejlődését.

Jó szórakozást, vidám időtöltést kívánunk a Pöttöm Parkban!

 

További információk

Szerző

Szabó Szilvia

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top