Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Hiperaktivitás ADHD, Nevelés, tanácsadás, Relaxáció, Újdonságok>Pillegyerekek – Gyakorlatok hiperaktív gyerekek részére

Pillegyerekek – Gyakorlatok hiperaktív gyerekek részére

2800 Ft 2520 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

 Pillegyerekek konkrét ötleteket és megoldásokat kínál hiperaktív gyermekek szüleinek, akik gyakran tanácstalanok ezzel a magatartászavarral szemben, amely mind a gyermek fejlődésére, mind a család életére kihatással van.
A könyv első része bemutatja a hiperaktivitás jellemző tüneteit és azt, hogy mi nem tartozik a hiperaktivitás körébe. Ezután néhány alapvető szempontot, hogy a család szembenézhessen a mindennapokra vonatkozó nehézségekkel, javuljon a hiperaktív gyerekkel való kapcsolatuk, és segítséget kérjen, ha szükségük van rá. A harmadik részben 80 játékos és meditációs és fejlesztő gyakorlatot mutatunk be, amelyek javítják az ADHD-s,  hiperaktív gyermek koncentrálási és figyelem fenntartási készségeit, megdolgoztatják az emlékezetét, fejlesztik koordinációs készségeit és segítik érzelmei adekvát kezelésében. A gyakorlatok mimikai, művészetterápiai, jóga, relaxációs, stb. alapokon nyugszanak, egyszerűen alkalmazhatók pedagógusok által is, és alkalmasak csoportos foglalkozásokra is.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A sokat nyüzsgő gyerek egyben hiperaktív is? Hogyan diagnosztizálható ez a fajta zavar? Mik a tünetei? Öröklődik? Hogyan segíthetnek a hiperaktív gyermeknek a körülötte élők? Ez a könyv konkrét ötleteket és megoldásokat kínál hiperaktív gyermekek szüleinek, akik gyakran tanácstalanok ezzel a magatartászavarral szemben, amely mind a gyermek fejlődésére, mind a család életére kihatással van.
A Pillegyerekek – Gyakorlatok hiperaktív gyerekek részére könyv első része bemutatja a hiperaktivitás jellemző tüneteit és azt, hogy mi nem tartozik a hiperaktivitás körébe. Ezután néhány alapvető szempontot, hogy a család szembenézhessen a mindennapokra vonatkozó nehézségekkel, javuljon a hiperaktív gyerekkel való kapcsolatuk, és segítséget kérjen, ha szükségük van rá. A harmadik részben 80 játékos és meditációs és fejlesztő gyakorlatot mutatunk be, amelyek javítják az ADHD-s,  hiperaktív gyermek koncentrálási és figyelem fenntartási készségeit, megdolgoztatják az emlékezetét, fejlesztik koordinációs készségeit és segítik érzelmei adekvát kezelésében. A gyakorlatok mimikai, művészetterápiai, jóga, relaxációs, stb. alapokon nyugszanak, egyszerűen alkalmazhatók pedagógusok által is, és alkalmasak csoportos foglalkozásokra is.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Diederichs

Érdekelhetnek még…