KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Figyelem, koncentráció, Hiperaktivitás ADHD, Nevelés, tanácsadás, Relaxáció>Pillegyerekek – Gyakorlatok hiperaktív gyerekek részére

Pillegyerekek – Gyakorlatok hiperaktív gyerekek részére

2800 Ft

Elfogyott

Elfogyott

 Pillegyerekek konkrét ötleteket és megoldásokat kínál hiperaktív gyermekek szüleinek, akik gyakran tanácstalanok ezzel a magatartászavarral szemben, amely mind a gyermek fejlődésére, mind a család életére kihatással van.
A könyv első része bemutatja a hiperaktivitás jellemző tüneteit és azt, hogy mi nem tartozik a hiperaktivitás körébe. Ezután néhány alapvető szempontot, hogy a család szembenézhessen a mindennapokra vonatkozó nehézségekkel, javuljon a hiperaktív gyerekkel való kapcsolatuk, és segítséget kérjen, ha szükségük van rá. A harmadik részben 80 játékos és meditációs és fejlesztő gyakorlatot mutatunk be, amelyek javítják az ADHD-s,  hiperaktív gyermek koncentrálási és figyelem fenntartási készségeit, megdolgoztatják az emlékezetét, fejlesztik koordinációs készségeit és segítik érzelmei adekvát kezelésében. A gyakorlatok mimikai, művészetterápiai, jóga, relaxációs, stb. alapokon nyugszanak, egyszerűen alkalmazhatók pedagógusok által is, és alkalmasak csoportos foglalkozásokra is.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: VBL6681 Kategóriák: , , , Címkék: , , Szerző: Diederichs

Leírás

A sokat nyüzsgő gyerek egyben hiperaktív is? Hogyan diagnosztizálható ez a fajta zavar? Mik a tünetei? Öröklődik? Hogyan segíthetnek a hiperaktív gyermeknek a körülötte élők? Ez a könyv konkrét ötleteket és megoldásokat kínál hiperaktív gyermekek szüleinek, akik gyakran tanácstalanok ezzel a magatartászavarral szemben, amely mind a gyermek fejlődésére, mind a család életére kihatással van.
A Pillegyerekek – Gyakorlatok hiperaktív gyerekek részére könyv első része bemutatja a hiperaktivitás jellemző tüneteit és azt, hogy mi nem tartozik a hiperaktivitás körébe. Ezután néhány alapvető szempontot, hogy a család szembenézhessen a mindennapokra vonatkozó nehézségekkel, javuljon a hiperaktív gyerekkel való kapcsolatuk, és segítséget kérjen, ha szükségük van rá. A harmadik részben 80 játékos és meditációs és fejlesztő gyakorlatot mutatunk be, amelyek javítják az ADHD-s,  hiperaktív gyermek koncentrálási és figyelem fenntartási készségeit, megdolgoztatják az emlékezetét, fejlesztik koordinációs készségeit és segítik érzelmei adekvát kezelésében. A gyakorlatok mimikai, művészetterápiai, jóga, relaxációs, stb. alapokon nyugszanak, egyszerűen alkalmazhatók pedagógusok által is, és alkalmasak csoportos foglalkozásokra is.

 

 

További információk

Szerző

Diederichs

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top