KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Örömteli gyermekévek – Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye (1-12. évfolyam)

Örömteli gyermekévek – Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye (1-12. évfolyam)

4280 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Örömteli gyermekévek – Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye  könyv megírásakor ismét arra törekedtem, hogy a fejlesztésnek ne legyen akadálya sem a pénz és időhiány, sem a térszűke. A mozgásos játékokat, feladatokat természetesen egészen kicsi kortól kell végezni, de ebben a könyvben mi most elsősorban az iskolát előkészítő óvodai fejlesztésre és főként az általános iskola bevezető szakaszára koncentráltunk. A könyvben szereplő feladatokat nagyon jól lehet használni a tanórákon, a szünetekben, a napközis foglalkozásokon és az otthon melegében is. “Minden szülő arra vágyik, hogy gyermekéből boldog, sikeres felnőtt váljék. Van ennek valami titka? A mozgás, a játék a kisgyermek lételeme, a szinte szüntelen tevékenység kihat fejlődésük minden területére, a mozgáson keresztül fedezik fel és ismerik meg a világot. Ezt a felfedező tevékenységet fontos, hogy minden életkori szakaszban biztosítsuk a gyermeknek akár az otthon melegében, akár a bölcsőde és az óvoda közegében, s annak sincsen akadálya, hogy az örömteli gyermekévek az iskoláskorban is folytatódjanak. A könyv az élményteli, játékos mozgáshoz, a mozgással való fejlesztéshez kíván segítséget nyújtani az óvodapedagógusok, tanítók mellett a szülőknek is.”

Leírás

Az Örömteli gyermekévek – Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye  könyv megírásakor ismét arra törekedtem, hogy a fejlesztésnek ne legyen akadálya sem a pénz és időhiány, sem a térszűke. A mozgásos játékokat, feladatokat természetesen egészen kicsi kortól kell végezni, de ebben a könyvben mi most elsősorban az iskolát előkészítő óvodai fejlesztésre és főként az általános iskola bevezető szakaszára koncentráltunk. A könyvben szereplő feladatokat nagyon jól lehet használni a tanórákon, a szünetekben, a napközis foglalkozásokon és az otthon melegében is. “Minden szülő arra vágyik, hogy gyermekéből boldog, sikeres felnőtt váljék. Van ennek valami titka? A mozgás, a játék a kisgyermek lételeme, a szinte szüntelen tevékenység kihat fejlődésük minden területére, a mozgáson keresztül fedezik fel és ismerik meg a világot. Ezt a felfedező tevékenységet fontos, hogy minden életkori szakaszban biztosítsuk a gyermeknek akár az otthon melegében, akár a bölcsőde és az óvoda közegében, s annak sincsen akadálya, hogy az örömteli gyermekévek az iskoláskorban is folytatódjanak. Az Örömteli gyermekévek – Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye  könyv az élményteli, játékos mozgáshoz, a mozgással való fejlesztéshez kíván segítséget nyújtani az óvodapedagógusok, tanítók mellett a szülőknek is.”

További információk

Szerző

Pektor Gabriella

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top