Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Pszichológia, Tanulási technikák, Újdonságok>Pedagógusok pszichológiai kézikönyve I.-II.-III. kötet

Pedagógusok pszichológiai kézikönyve I.-II.-III. kötet

9980 Ft 8980 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Pedagógusok pszichológiai kézikönyve I-II-III. három kötete egymásra épül, de külön-külön is használhatóak, mint ahogy az egyes fejezetek is önállóan értelmezhetők, felhasználhatók konkrét gyakorlati problémák megoldásához, pszichológiai jelenségek hátterének, működésének jobb megértéséhez. Az első kötetben a fejlődéspszichológiával és a tanulással kapcsolatban levő kérdésköröket tárgyaljuk. A második kötetben a személyiségelméleteket és a személyiség jellemzőit mutatjuk be, és a tanári gyakorlat számára fontos szociálpszichológiai, pedagógiai pszichológiai kérdéseket tárgyaljuk. Végezetül a harmadik kötetben bemutatjuk az egészségpszichológia és klinikai pszichológia megközelítését és tágabb kontextusba is helyezzük a nevelés és oktatás kérdésköreit, érintünk szociológiai és kulturális összefüggéseket is.

 

Cikkszám: VBL4697 Kategóriák: , , , Szerző: N. Kollár Katalin, Szabó Éva

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Pedagógusok pszichológiai kézikönyve I-II-III. három kötete egymásra épül, de külön-külön is használhatóak, mint ahogy az egyes fejezetek is önállóan értelmezhetők, felhasználhatók konkrét gyakorlati problémák megoldásához, pszichológiai jelenségek hátterének, működésének jobb megértéséhez.
Az első kötetben a fejlődéspszichológiával és a tanulással kapcsolatban levő kérdésköröket tárgyaljuk.
A második kötetben a személyiségelméleteket és a személyiség jellemzőit mutatjuk be, és a tanári gyakorlat számára fontos szociálpszichológiai, pedagógiai pszichológiai kérdéseket tárgyaljuk.
Végezetül a harmadik kötetben bemutatjuk az egészségpszichológia és klinikai pszichológia megközelítését és tágabb kontextusba is helyezzük a nevelés és oktatás kérdésköreit, érintünk szociológiai és kulturális összefüggéseket is.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

N. Kollár Katalin, Szabó Éva

Érdekelhetnek még…