KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia, Pszichológia>Figyelem és szeretet – Útmutató mesék. Lélektani értelmezések és gyakorlatok

Figyelem és szeretet – Útmutató mesék. Lélektani értelmezések és gyakorlatok

Elfogyott

Amikor azt mondjuk, szeretet – azon kevésbé beteljesedést értünk, sokkal inkább munkát és feladatot. Négy mese segítségével eljutunk abba a mindegyre csalogató világba, amelyet mindig más és más módon kell felfedeznünk, és amelyet úgy hívnak, szeretet. Egyszerű népmeséket választottunk ki ehhez. Bármilyen különbözőek is, közös bennük az a tudás, amely minden szeretetnek alapfeltétele.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2864 Kategóriák: , , Szerző: Paul Emanuel Müller

Leírás

Amikor azt mondjuk, szeretet – azon kevésbé beteljesedést értünk, sokkal inkább munkát és feladatot. Négy mese segítségével eljutunk abba a mindegyre csalogató világba, amelyet mindig más és más módon kell felfedeznünk, és amelyet úgy hívnak, szeretet. Egyszerű népmeséket választottunk ki ehhez. Bármilyen különbözőek is, közös bennük az a tudás, amely minden szeretetnek alapfeltétele. A mesék azt mondják el, szeretni csak akkor tudunk igazán, ha ismerjük saját magunkat, azt az embert pedig, akit szeretünk, a maga egyediségében becsüljük, megtapasztaljuk értékes elevenségét és nagyságát.
A mese nyelve képi nyelv, szimbolikus nyelv. A képek közül néhányat egészen spontán és intuitívan felfogunk. Vannak viszont olyanok is, amelyek esetében más hasonló meseképekkel, más szimbólum-összefüggésekkel való összehasonlításra van szükségünk ahhoz, hogy teljesen meg tudjuk őket érteni. Ebben lesz majd segítségünkre ez a könyv. Óvatosan, lépésről lépésre vezet be bennünket a mesék nyelvébe. Négy utat tár fel előttünk, amelyek segítségével megtapasztalhatjuk a szeretet fájdalmát, örömét és gazdagságát.

További információk

Szerző

Paul Emanuel Müller

Kategóriák

Go to Top