Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Utánzó gyakorlatok -Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok

Utánzó gyakorlatok -Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok

890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Óvónõk, tanítók és testnevelõ tanárok számára nyújt segítséget a tartáshibák megelõzéséhez és javításához, valamint a mozgáskoordináció fejlesztéséhez. A feladatok alkalmasak tartásjavításra, izomerõsítésre és nyújtásra, valamint a mozgásügyesség fejlesztésére. A szerzõ minden gyakorlatnál megjelölte, hogy az milyen fõ célt szolgál.

Cikkszám: 1434 Kategóriák: , Szerző: Pappné Gazdag Zsuzsanna

Leírás

A gyakorlatgyûjtemény sorozat egy-egy tornaszerre összpontosítva gyûjti össze a gyakorlatokat. Óvónõk, tanítók és testnevelõ tanárok számára nyújt segítséget a tartáshibák megelõzéséhez és javításához, valamint a mozgáskoordináció fejlesztéséhez. A feladatok alkalmasak tartásjavításra, izomerõsítésre és nyújtásra, valamint a mozgásügyesség fejlesztésére. A szerzõ minden gyakorlatnál megjelölte, hogy az milyen fõ célt szolgál. A gyakorlatgyûjtemény sorozat kötetei: tornapad, babzsák, labda, tornabot, karika, body-roll, újabb utánzó gyakorlatok.

További információk

Szerző

Pappné Gazdag Zsuzsanna

Kategóriák

Go to Top