Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>A tornapad -Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok

A tornapad -Tartásjavító, izomerősítő és nyújtó, valamint mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatok

890 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A gyakorlatgyûjtemény sorozat egy-egy tornaszerre összpontosítva gyûjti össze a gyakorlatokat. Óvónõk, tanítók és testnevelõ tanárok számára nyújt segítséget a tartáshibák megelõzéséhez és javításához, valamint a mozgáskoordináció fejlesztéséhez. A feladatok alkalmasak tartásjavításra, izomerõsítésre és nyújtásra, valamint a mozgásügyesség fejlesztésére.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1185 Kategóriák: , Szerző: Pappné Gazdag Zsuzsanna

Leírás

A gyakorlatgyûjtemény sorozat egy-egy tornaszerre összpontosítva gyûjti össze a gyakorlatokat. Óvónõk, tanítók és testnevelõ tanárok számára nyújt segítséget a tartáshibák megelõzéséhez és javításához, valamint a mozgáskoordináció fejlesztéséhez. A feladatok alkalmasak tartásjavításra, izomerõsítésre és nyújtásra, valamint a mozgásügyesség fejlesztésére. A szerzõ minden gyakorlatnál megjelölte, hogy az milyen fõ célt szolgál. A gyakorlatgyûjtemény sorozat kötetei: tornapad, babzsák, labda, tornabot, karika, body-roll, újabb utánzó gyakorlatok.

További információk

Szerző

Pappné Gazdag Zsuzsanna

Kategóriák

Go to Top