Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Újdonságok>Óvodai ötletelő hónapról hónapra – Tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára

Óvodai ötletelő hónapról hónapra – Tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Kidolgozott tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára az élménydús és változatos tevékenységekért. Kötetünk tématerveket tartalmaz a nevelési év minden hónapjára, mely élménydússá és változatossá teszi mindennapjaikat, játszva fejleszt és közösségépítésre inspirál. Számtalan ötletet ad a differenciálásra, és – ami még egyedibbé teszi – a szülőkkel való szoros együttműködésre, együttnevelésre.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kidolgozott tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára az élménydús és változatos tevékenységekért. Kötetünk tématerveket tartalmaz a nevelési év minden hónapjára, mely élménydússá és változatossá teszi mindennapjaikat, játszva fejleszt és közösségépítésre inspirál. Számtalan ötletet ad adifferenciálásra, és – ami még egyedibbé teszi – a szülőkkel való szoros együttműködésre, együttnevelésre.

A szerző igyekszik minden fejlesztési területet lefedve, a lehető legmélyrehatóbban kidolgozni egy-egy témát, ismertetve a célokat, a megvalósításhoz szükséges eszközöket, de komplett feladatlapokat is kínál számunkra, melyeket változtatás nélkül fel is használhatunk.

A szakkönyv havi bontásban mutatja be a jeles napok, ünnepek köré sorakozó témákat és tevékenységterveket. Megtalálható benne nagyjából 80 téma és 200 fogalom felsorolása hónapok alá rendezve, melyek középpontba helyezhetők egy-egy időszakban a tervezés során.
Szerző: Karczewicz Ágnes

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Ember Gabriella

Érdekelhetnek még…