KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Óvodapedagógia>Óvodai ötletelő hónapról hónapra – Tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára

Óvodai ötletelő hónapról hónapra – Tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára

4390 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Kidolgozott tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára az élménydús és változatos tevékenységekért. Kötetünk tématerveket tartalmaz a nevelési év minden hónapjára, mely élménydússá és változatossá teszi mindennapjaikat, játszva fejleszt és közösségépítésre inspirál. Számtalan ötletet ad a differenciálásra, és – ami még egyedibbé teszi – a szülőkkel való szoros együttműködésre, együttnevelésre.

Leírás

Kidolgozott tématervek az óvodai nevelési év minden hónapjára az élménydús és változatos tevékenységekért. Kötetünk tématerveket tartalmaz a nevelési év minden hónapjára, mely élménydússá és változatossá teszi mindennapjaikat, játszva fejleszt és közösségépítésre inspirál. Számtalan ötletet ad adifferenciálásra, és – ami még egyedibbé teszi – a szülőkkel való szoros együttműködésre, együttnevelésre.

A szerző igyekszik minden fejlesztési területet lefedve, a lehető legmélyrehatóbban kidolgozni egy-egy témát, ismertetve a célokat, a megvalósításhoz szükséges eszközöket, de komplett feladatlapokat is kínál számunkra, melyeket változtatás nélkül fel is használhatunk.

A szakkönyv havi bontásban mutatja be a jeles napok, ünnepek köré sorakozó témákat és tevékenységterveket. Megtalálható benne nagyjából 80 téma és 200 fogalom felsorolása hónapok alá rendezve, melyek középpontba helyezhetők egy-egy időszakban a tervezés során.
Szerző: Karczewicz Ágnes

 

További információk

Szerző

Ember Gabriella

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top