KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia módszertan, Pedagógia, gyógypedagógia, Tanulási technikák>Tanulásmódszertan – Tanári kézikönyv középiskolai

Tanulásmódszertan – Tanári kézikönyv középiskolai

1280 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Tanítási tanácsokat, módszereket tartalmaz a tanulási képesség fejlesztéséhez az általános iskolákban. Ilyenek például a memoriterek tanítása, a testi-lelki-szellemi rekreáció tanítása, a tanuláshoz való viszonyulás tanítása, a helyes tanulási szokások tanítása, a figyelmi képességek fejlesztése a tiszta és helyes beszéd tanítása, a szókincsgyarapítás tanítása, a gördülékeny élõbeszéd tanítása, a felolvasás, szövegértés, emlékezés és gondolkodás tanítása.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 929 Kategóriák: , , Szerző: Oroszlány Péter

Leírás

A Tanulásmódszertan tanári segédkönyv tanítási tanácsokat, módszereket tartalmaz a tanulási képesség fejlesztéséhez az általános iskolákban. Ilyenek például a memoriterek tanítása, a testi-lelki-szellemi rekreáció tanítása, a tanuláshoz való viszonyulás tanítása, a helyes tanulási szokások tanítása, a figyelmi képességek fejlesztése a tiszta és helyes beszéd tanítása, a szókincsgyarapítás tanítása, a gördülékeny élõbeszéd tanítása, a felolvasás, szövegértés, emlékezés és gondolkodás tanítása. A könyv elsõ része a tanulásmódszertan tantervvel foglalkozik.

További információk

Szerző

Oroszlány Péter

Kategóriák

Go to Top