KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Felvételi, Matematika, Matematikai készség, Matematikai oktatóprogramok>Origo – Interaktív matematikai CD-ROM 7-8. soztály (tankönyvfüggetlen)

Origo – Interaktív matematikai CD-ROM 7-8. soztály (tankönyvfüggetlen)

7000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az animációk a 7-8. osztályos tananyag legfőbb részeit fedik le. Minden témakör lehetőséget biztosít arra, hogy a pedagógusok és a tanulók egyaránt kedvük szerint válogathassanak. Az animációk egy része elméleti tudást ad, majd azt gyakoroltatja. Az animációk egyre nehezedő feladatokon keresztül ölelik fel a tananyagot. A felmerült igényekhez igazodva a "szárazabb" anyagrészek között játékos feladatok is szerepelnek a CD-ken. Az Origó témakörei: 1. Geometria 2. Tanári geometria 3. Függvények 4. Koordináta-rendszerek.

Leírás

<p style="text-align: justify;">Az animációk a 7-8. osztályos tananyag legfőbb részeit fedik le. Minden témakör lehetőséget biztosít arra, hogy a pedagógusok és a tanulók egyaránt kedvük szerint válogathassanak. Az animációk egy része elméleti tudást ad, majd azt gyakoroltatja. Az animációk egyre nehezedő feladatokon keresztül ölelik fel a tananyagot. A felmerült igényekhez igazodva a "szárazabb" anyagrészek között játékos feladatok is szerepelnek a CD-ken. Az Origó témakörei: 1. Geometria 2. Tanári geometria 3. Függvények 4. Koordináta-rendszerek.</p>

Kategóriák

Go to Top