KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Cápa Cintia és az önbizalom EQ – Érzelmi és társas készségek fejlesztése

2490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Cápa Cintia és az önbizalom – történet arról, mit jelent hinni önmagadban.

Cápa Cintia története és a hozzá kapcsolódó önbizalom-munkafüzet segít a gyerekeknek felfedezni az önbecsülés képességét, és megtanulni, hogyan lehetnek magabiztosabbak. A könyv életből merített, könnyen érthető példáival és játékos feladataival lehetővé teszi, hogy a diákok elgondolkodjanak az önértékelés témáján, és megtanulják:

  • – mit jelent az önbizalom,
  • – mi a különbség az egészséges és az alacsony önbecsülés között,
  • – hogyan lehet felülírni a kishitű és elbátortalanító gondolatainkat,
  • – hogyan lehet helyén kezelni mások kritikus megjegyzéseit,
  • – milyen stratégiákkal tudjuk felfedezni a saját értékességünket és erősíteni az önmagunkba vetett hitet.

Leírás

Cápa Cintia és az önbizalom -történet arról, mit jelent hinni önmagadban.

A szociális és érzelmi nevelés kulcsfontosságú eleme minden gyermek fejlődésének, hiszen a lelki egészséggel kapcsolatos ismeretek elsajátítása legalább annyira fontos, mint a tárgyi tudás megszerzése. Ehhez kínál segítséget a pszichoedukációs sorozat, amelynek célja a 8–14 éves gyermekek érzelmi és társas készségeinek fejlesztése iskolai vagy otthoni keretek között.
A sorozat kiadványai egy-egy fontos életkészség vagy érzelmi nehézség témáját dolgozzák fel, és hasznos mentálhigiénés ismereteket közvetítenek. A Suli szereplőinek mindennapjairól szóló olvasmányok és a hozzájuk tartozó foglalkoztató füzetek lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyerekek arról is tanuljanak, hogyan kezelhetik saját érzelmeiket és viselkedésüket, miként építhetnek virágzó emberi kapcsolatokat, és hogyan válhatnak magabiztos, produktív, együttérző felnőtté.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top