Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Szövegértés>Olvasom és értem Szövegértés – Hétköznapi szövegek értelmezését segítő munkafüzet

Olvasom és értem Szövegértés – Hétköznapi szövegek értelmezését segítő munkafüzet

590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A szövegértés az oktatás alapja. Már a legkisebbeket is tudjuk erre tanítani, egyszerűbb szövegezésű, nagyobb betűmérettel írt munkafüzeteink segítségével. Az ismeretterjesztő szövegek segítik a logikai gondolkodást, a matricák pedig nem hagyják lankadni a kisgyermekek figyelmét.

Cikkszám: MGN4710 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az oktatás egyik fő célja, hogy a gyermekeket olyan tudás birtokába juttassa, amely segíti őket a problémamegoldó gondolkodásban. A hétköznapi életben eléjük táruló feladatokkal, lehetőségekkel tudniuk kell élni. Ehhez nélkülözhetetlen a megfelelő szövegértelmezési szint. Már a legkisebbeket is tudjuk erre tanítani, egyszerűbb szövegezésű, nagyobb betűmérettel írt Olvasom és értem szövegértés munkafüzet segítségével. Az összefüggések felismerése, az olvasottak alkalmazása a különböző típusú feladatokban fejleszti a logikai gondolkodást, olvasástechnikát, figyelmet, memóriát egyaránt. A matricák használatával még élményszerűbbé válik a gyakorlás s észrevétlenül fejlődik a gyermek. A gyakorlás magabiztosságot hoz, mely hozzájárul az iskolai sikerekhez is!

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top