KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Helyesírás, nyelvtan, Írás, olvasás, Szövegértés>Olvasás-szövegértés felmérő feladatlapok 4. osztály

Olvasás-szövegértés felmérő feladatlapok 4. osztály

940 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az olvasás-szövegértés felmérő feladatok kiadványban található feladatsorok különböző szövegtípusokhoz kapcsolódnak. Ezáltal lehetőség kínálkozik a hétköznapi, az ismeretközlő és a szépirodalmi szövegek megértésében való jártasság ellenőrzésére, illetve a szövegfeldolgozás gyakorlására. A feladatok összeállításánál fontos szempont volt, hogy alkalmat adjon a mindennapi élettel való kapcsolat megteremtésére, a tantárgyhoz kapcsolódó alapkészségek, képességek megjelenjenek a feladatmegoldásban, a problémamegoldó gondolkodás fejlettségének szintjét is mérjék. Az olvasás-szövegértési feladatok megoldása megtalálható a felmérő feladatlapok végén. Ezáltal ellenőrizhető a feladatmegoldások helyessége. A felmérő kiadvány olvasás-szövegértési feladatai otthoni gyakorlásra is kiválóan alkalmasak.

Cikkszám: PD462 Kategóriák: , , Címkék: , , , Szerző: Sebestyén Mária

Leírás

Az olvasás-szövegértés felmérő feladatok kiadványban található feladatsorok különböző szövegtípusokhoz kapcsolódnak. Ezáltal lehetőség kínálkozik a hétköznapi, az ismeretközlő és a szépirodalmi szövegek megértésében való jártasság ellenőrzésére, illetve a szövegfeldolgozás gyakorlására. A feladatok összeállításánál fontos szempont volt, hogy alkalmat adjon a mindennapi élettel való kapcsolat megteremtésére, a tantárgyhoz kapcsolódó alapkészségek, képességek megjelenjenek a feladatmegoldásban, a problémamegoldó gondolkodás fejlettségének szintjét is mérjék. A feladatok mellett meg van adva az adott feladat sikeres megoldásakor javasolt maximális pontszám. Az olvasás-szövegértési feladatok megoldása megtalálható a felmérő feladatlapok végén. Ezáltal ellenőrizhető a feladatmegoldások helyessége. A felmérő kiadvány olvasás-szövegértési feladatai otthoni gyakorlásra is kiválóan alkalmasak.

További információk

Szerző

Sebestyén Mária

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top