KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Erkölcsi nevelés, Nevelés, tanácsadás, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Neveletlenek? – Gáspár Sarolta beszélgetései gyerekekkel és felnőttekkel (CD-vel)

Neveletlenek? – Gáspár Sarolta beszélgetései gyerekekkel és felnőttekkel (CD-vel)

3600 Ft 980 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A válogatás (több, mint nyolc órás hanganyag CD-ROM-on, MP3-as formátumban) Gáspár Saroltának a Magyar Rádió Neveletlenek c. műsorában 1985 és 1996 között elhangzott interjúiból készült. Több száz adásból választhatták ki a szerzők a történeteket, amelyek ismerősek lehetnek: testvérféltékenységről, iskolai életről, szerelmi háromszögről, anya-lány kapcsolatról, titokról, őszinteségről, kamaszbánatról, felnőtt vágyakról mesélnek a gyerekek és felnőttek.
A beszélgetésekhez készült szövegkönyv és módszertani útmutó segítségével lehetősége nyílik mindenkinek, aki gyerekeink megismerését, mgértését szívügyének tekinti, hogy az eseteken elgondolkodva, azokat csopotokban (szülőkkel, pedagógusokkal, diákokkal) kielemezve közelebb kerüljön saját neveletlenjei problémáinak megértéséhez és megoldásához.

Cikkszám: DIN2719 Kategóriák: , , , Címkék: , Szerző: Kósáné Ormai Vera szerk., Szekszárdi Júlia

Leírás

A válogatás (több, mint nyolc órás hanganyag CD-ROM-on, MP3-as formátumban) Gáspár Saroltának a Magyar Rádió Neveletlenek c. műsorában 1985 és 1996 között elhangzott interjúiból készült. Több száz adásból választhatták ki a szerzők a történeteket, amelyek ismerősek lehetnek: testvérféltékenységről, iskolai életről, szerelmi háromszögről, anya-lány kapcsolatról, titokról, őszinteségről, kamaszbánatról, felnőtt vágyakról mesélnek a gyerekek és felnőttek.<br />A beszélgetésekhez készült szövegkönyv és módszertani útmutó segítségével lehetősége nyílik mindenkinek, aki gyerekeink megismerését, mgértését szívügyének tekinti, hogy az eseteken elgondolkodva, azokat csopotokban (szülőkkel, pedagógusokkal, diákokkal) kielemezve közelebb kerüljön saját neveletlenjei problémáinak megértéséhez és megoldásához.<br />

További információk

Szerző

Kósáné Ormai Vera szerk., Szekszárdi Júlia

Kategóriák

Go to Top