Főoldal>Érzelmek, Kommunikációs játékok, Megismerő játékok, Önfejlesztés>Napraforgó. Környezet- és önismereti társasjáték. Ökosságok – Énkép – Fénykép – Jelkép.

Napraforgó. Környezet- és önismereti társasjáték. Ökosságok – Énkép – Fénykép – Jelkép.

Elfogyott

Ajánljuk ezt a játékot mi, nők, anyák, feleségek, pedagógusok, barátnők – a játék készítői – szeretettel kicsiknek és nagyoknak, idősnek és fiatalnak, férfinak és nőnek, kiscsaládnak, nagycsaládnak, tanárnak, diáknak, hívőnek és hitetlennek, barátnak és barátnőnek. Ajánljuk a játékot azoknak, akik hisznek abban, hogy önmagunk megbecsülése az első lépés ahhoz, hogy a környezetünket is tiszteljük.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 2969 Kategóriák: , , , Szerző: Cseszkó, Fehér, Mácsai

Leírás

Ajánljuk ezt a játékot mi, nők, anyák, feleségek, pedagógusok, barátnők – a játék készítői – szeretettel kicsiknek és nagyoknak, idősnek és fiatalnak, férfinak és nőnek, kiscsaládnak, nagycsaládnak, tanárnak, diáknak, hívőnek és hitetlennek, barátnak és barátnőnek. Ajánljuk a játékot azoknak, akik hisznek abban, hogy önmagunk megbecsülése az első lépés ahhoz, hogy a környezetünket is tiszteljük. És ajánljuk mindenkinek, aki szeret beszélgetni és kíváncsi arra, mit gondolnak embertársai; aki szívesen teszi próbára magát új helyzetekben; aki szeretné fenntartani a kíváncsiságát, ami felszabadít és jókedvűvé tesz, és Neked, aki e sorokat olvasod! (A szerzők.) Miért Napraforgó a Napraforgó? Az általunk ismert nyelvek mindegyikében ugyanaz a jelentése: az életet adó nap felé forduló világ – időjárástól, földrajzi előfordulásától, a vele való bánásmódtól függetlenül. Az Ön kezében lévő játék célja is ez: játék közben, meg úgy általában az életünk bajban elfelejtett napos oldala felé fordulni örömmel, megértéssel, hogy bizakodás töltse fel napelemeinket önmagunkkal és környezetünkkel a kapcsolatban.

További információk

Szerző

Cseszkó, Fehér, Mácsai

Kategóriák

Go to Top