KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Játékgyűjtemény a testtudat, téri tájékozódás fejlesztéséhez

Játékgyűjtemény a testtudat, téri tájékozódás fejlesztéséhez

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A tanulási zavar elõjelei már óvodáskorban mutatkozhatnak, és jó, ha már akkor felfigyel rá a környezet. Így megelõzhetjük óvodáskorban a tanulási nehézség kialakulását, iskoláskorban pedig csökkenthetjük annak súlyosságát, illetve meg is szüntethetjük. A gyûjtemény olyan játékokat mutat be, melyek elsõsorban a gyermekek testtudatát, téri tájékozódását fejlesztik. A játékok egy részéhez jól kapcsolhatók a memória és figyelem fejlesztését szolgáló játékvariációk.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1159 Kategóriák: , Szerző: Nagyné Falucskai Anna

Leírás

A tanulási zavar elõjelei már óvodáskorban mutatkozhatnak, és jó, ha már akkor felfigyel rá a környezet. A fejlõdést segíthetjük, ha a gyermekeknek ingergazdag környezetet, sokféle elfoglaltságot biztosítunk. Így megelõzhetjük óvodáskorban a tanulási nehézség kialakulását, iskoláskorban pedig csökkenthetjük annak súlyosságát, illetve meg is szüntethetjük. A gyûjtemény olyan játékokat mutat be, melyek elsõsorban a gyermekek testtudatát, téri tájékozódását fejlesztik. A játékok egy részéhez jól kapcsolhatók a memória és figyelem fejlesztését szolgáló játékvariációk. A bemutatott játékok mintájára bárki szabadon alkothat újabb és újabb játékokat a gyermek életkorának, élethelyzetének, érdeklõdési körének figyelembevételével.

További információk

Szerző

Nagyné Falucskai Anna

Kategóriák

Go to Top