KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Iskola-előkészítő, Készségfejlesztés>Nagy szöszmötölő – Fejlesztő munkafüzet 5-7 éves óvodásoknak

Nagy szöszmötölő – Fejlesztő munkafüzet 5-7 éves óvodásoknak

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Nagy szöszmötölő játékos feladatgyűjtemény fejlesztő munkafüzet 5-7 éves óvodásoknak, remek gyakorlatokat tartalmaz iskola-előkészítéshez is. A feladatok vegyesek, sokféle képességet és készséget fejlesztenek, biztosítva ezzel a komplex felkészülést az iskolai életre. Ha minden nap fordítunk egy kis időt a gyakorlásra, elősegíthetjük a sikeres iskolába lépéshez szükséges fejlettségi szint megalapozását.

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: MG2372 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Nagy szöszmötölő játékos feladatgyűjteményt a felnőttek – szülő, nagyszülő – és a gyermekek közös idő-töltéséhez készítettük. Emellett az összeállításnál szem előtt tartottuk az 5-7 éves korosztály fejlődését, fejlesztését szolgáló gyakorlatok egybegyűjtését is. Így a gyermek és a felnőtt az irányított tevékenységeken keresztül sok közös élményben részesülhet. A feladatok vegyesek, sokféle képességet és készséget fejlesztenek, biztosítva ezzel a komplex felkészülést az iskolai életre. Ha minden nap fordítunk egy kis időt a gyakorlásra, elősegíthetjük a sikeres iskolába lépéshez szükséges fejlettségi szint megalapozását. Töltsünk hasznosan naponta fél órát gyermekünkkel, oldjunk meg egy-egy oldalt a munkafüzetből, így nemcsak gyermekünk fogja jól érezni magát a játékos gyakorlatok miatt, de kellemes időtöltésben lehet része a család minden tagjának!

A fejlesztő munkafüzet 5-7 éves, iskolába készülő óvodásoknak ajánlott.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top