KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Nagymozgásos játékok, Óvodapedagógia>Mozgásos játékok kézikönyve 1. Egyszerű futójátékok Mit? Miért? Hogyan?

Mozgásos játékok kézikönyve 1. Egyszerű futójátékok Mit? Miért? Hogyan?

1600 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Kiemelt ajánlatunk keretében 1995 Ft helyett 1600 Ft.
Gergely Ildikó TÓK mestertanár, akinek életeleme a mozgás és a tanítás. Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébred, s a szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtat a játékokban és így újabb izgalmas játékok születnek. Ezeket a játékokat a gyerekek nagyon-nagyon szeretik, és alig várják, hogy játszhassák azokat. A kötet több mint 120 -féle különböző futójátékot tartalmaz. A részletes játékleírások mellet megtalálhatók a játékok fejlesztő hatásai is, választ kapunk a Mit? Miért? és Hogyan? kérdésekre. Óvodapedagógusok és tanítók figyelmébe ajánljuk, de szabadtéri gyermekrendezvényeken, zsúrokon szülők is meríthetnek belőle izgalmas ötleteket.
Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébredek. A szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtatok, és így újabb játékokat kapok. Az itt bemutatott csak futójátékok talán újszerű módon történő csoportosítása segít rendszerezni azt a temérdek játékot, amit eddig összegyűjtöttem. A játékötletek adásán túl, célom, hogy maga is „játékgyárossá” váljon.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: KRSZ3300 Kategóriák: , , Szerző: Gergely Ildikó

Leírás

Több, mint 120-féle játék leírása és ötletek újabbakhoz. Fejezetenként a rövid elméleteket sok-sok játék követi, amely a részletes leíráson túl kitér azok fejlesztő hatásaira is. Minden óvodapedagógus és tanító játékos gyakorlati kézikönyve!
A tartalomból: A könyv használati útmutatója, A játékok kiválasztása, tervezés, “Szobros” játékok, Hely/eszköz szerző játékok, Társ szerző, kereső játékok, Sorakoztató játékok “Napfelkeltetés”, Sorakoztató játékok “Fecskék a dróton”, Gyülekeztető, feladatjátékok – “Tűz-víz-repülő”, “Kígyó” – Csoportban futások I. Vonatos játékok – Csoportban futások II.
Segítő szándékkal kezdtem ennek a könyvemnek a megírásába. Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébredek. A szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtatok, és így újabb játékokat kapok.Azok, akiket tanítottam, akiknek sikerült megtanítanom gondolkodásmódomat, azok szintén arról számolnak be, hogy reggelente már játékokon törik a fejüket, és jobbnál jobb ötleteik vannak. Ezeket a gyerekek nagyon-nagyon szeretik, és már alig várják, hogy a „ma mit játszunk?” kérdéseikre újdonsággal válaszoljunk.Az itt bemutatott csak futójátékok talán újszerű módon történő csoportosítása segít rendszerezni azt a temérdek játékot, amit eddig összegyűjtöttem. A játékötletek adásán túl, célom, hogy maga is „játékgyárossá” váljon.Legyen minden olvasómnak akkora öröme a könyvben, mint nekem volt a játékok kipróbálása közben.

További információk

Szerző

Gergely Ildikó

Kategóriák

Go to Top