KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

MISTIGRI Párkereső kártyajáték – Képességfejlesztő játék

3220 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Kapcsold össze a képpárokat, anélkül, hogy a vicces cicát húznád!

Ajánlott életkor: 3 éves kortól.
Játékosok száma: 2-4 játékos.
Tartalom: 33 kártyalap
(16 összetartozó kártyapár + 1 Mistigri)
A játék célja:
Úgy kell befejezni a játékot, hogy nehogy a játékos kezében maradjon a Mistigri.

Játékszabály: A legfiatalabb játékos kezdi a játékot. Az óramutató járásával megegyezõ irányban kell haladni. Ki kell osztani a kártyákat. A játékosok megnézik, hogy tudnak-e párokat képezni a kártyáikból. Ha igen, akkor a párokat maguk elé helyezik. A játék ekkor kezdõdhet.

A Játék menete: Az első játékos véletlenszerûen húz (találomra húz) egy kártyát a szomszédja kezéből. A játékos megnézi, hogy tud-e párt képezni az újonnan húzott kártyalappal. Ha nem, akkor megtartja, és a következõ játékos húzhat egy kártyát,… és így tovább.

Leírás

<p>Kapcsold össze a képpárokat, anélkül, hogy a vicces cicát húznád!</p> <p>Ajánlott életkor: 3 éves kortól.</p> <p>Játékosok száma: 2-4 játékos.</p> <p>Tartalom: 33 kártyalap (16 összetartozó kártyapár + 1 Mistigri)</p> <p>A játék célja: Úgy kell befejezni a játékot, hogy nehogy a játékos kezében maradjon a Mistigri.</p> <p>Játékszabály: A legfiatalabb játékos kezdi a játékot. Az óramutató járásával megegyezõ irányban kell haladni.<br />Ki kell osztani a kártyákat. A játékosok megnézik, hogy tudnak-e párokat képezni a kártyáikból.<br />Ha igen, akkor a párokat maguk elé helyezik. A játék ekkor kezdõdhet.</p> <p>A Játék menete: Az első játékos véletlenszerûen húz (találomra húz) egy kártyát a szomszédja kezéből.<br />A játékos megnézi, hogy tud-e párt képezni az újonnan húzott kártyalappal. Ha nem, akkor megtartja,<br />és a következõ játékos húzhat egy kártyát,… és így tovább.</p>

Kategóriák

Go to Top