Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit

MiniLÜK Már százig számolok!

990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Fejszámoló feladatok 2. osztályos kortól
A füzet gazdag kínálatot nyújt a 100-as számkörben végezhető egyszerű feladatokból: összeadásokból és kivonásokból. Ezúttal is huszonnégy számfeladat (vagyis két-két gyakorlatsor) található oldalpáronként, így a füzet különösen alkalmas az új ismeretek elmélyítésére, a tanultak alapos gyakorlására, és sokáig jól kihasználható.
Azoknak a gyerekeknek, akik a 100-as számkörben még bizonytalanul tájékozódnak, előkészítésként ajánljuk a miniLÜK sorozat Már húszig számolok! című füzetét is.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

<p class=”MsoNormal”><span style=”font-size: 12pt; font-family: “>Fejszámoló feladatok 2. osztályos kortól<o:p></o:p></span></p> <p class=”MsoNormal”><span style=”font-size: 9pt; font-family: “>A füzet gazdag kínálatot nyújt a 100-as számkörben végezhető egyszerű feladatokból: összeadásokból és kivonásokból. Ezúttal is huszonnégy számfeladat (vagyis két-két gyakorlatsor) található oldalpáronként, így a füzet különösen alkalmas az új ismeretek elmélyítésére, a tanultak alapos gyakorlására, és sokáig jól kihasználható.<br />Azoknak a gyerekeknek, akik a 100-as számkörben még bizonytalanul tájékozódnak, előkészítésként ajánljuk a miniLÜK sorozat Már húszig számolok! című füzetét is. A miniLÜK kirakókészlettel használjuk.<o:p></o:p></span></p>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kategóriák