KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

MiniLÜK Kirakó okostábla

4495 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

MiniLÜk kirakó a MiniLÜK füzetekhez 5-8 éveseknek. Az érdekes, figyelemfelkeltő képek pontos megfigyelése, összehasonlítása és egymáshoz rendelése által igen hatékonyan fejleszthető a problémamegoldó gondolkodás – mégpedig úgy, hogy közben a gyermek sikerélményhez juthat. A füzetek játékos feladatai a felfedezés és a siker örömével tanítják és tudatosítják többek között az alábbiakat: azonosságok és különbségek felfedezése, rész és egész megfeleltetése, színek és formák megkülönböztetése, ellentétek egymáshoz rendelése, méretek és arányok viszonyítása, irányok felismerése.
A fejtörők mindig játékosak, ugyanakkor épp összetettségük révén jelentős mértékben járulnak hozzá a bal, illetve a jobb agyféltekéhez köthető készségek és képességek összehangolt fejlődéséhez. Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra, és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására.
A különböző nehézségű feladatok igen hatékonyak a lassabban haladók integrálására is.

Leírás

A kötetek egyrészt a kulcskompetenciák, másrészt az első iskolai évek sikereihez nélkülözhetetlen személyiségvonások differenciált fejlesztésének lehetőségeit kínálják. A feladatok változatosak, játékosak és sokfélék. Alkalmasak egyéni és csoportmunkára, a délelőtti tanítás változatosabbá tételére, a számonkérés – pl. tudáspróbák – előkészítésére, és a délutáni foglalkozások színvonalának emelésére egyaránt. A miniLÜK alapkészlet a sorozat minden tagjához használható, tehát elég csupán egyszer megvásárolni – annál is inkább, mivel mind a doboz, mind pedig a benne lévő műanyag lapocskák időtálló, jó minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. (A doboz mérete: összecsukva 26 x 13 x 1cm, egy lapocska mérete: 4 x 4 x 0,5 cm.) E készlet egyedülálló tulajdonságai révén a gyerekek teljesen önállóan oldhatják meg a feladatokat, sőt megoldásaikat maguk ellenőrizhetik, szükség esetén javíthatják is. Egy-egy kötet kb. 30 oldalból áll, oldalpáronként egy-egy feladattal, tehát egyetlen füzet is kb. 15 játékos, képességfejlesztő fejtörőt tartalmaz. Játékos, érdekes feladatok a tanuláshoz legfontosabb képességek fejlesztéséhez: megfigyelés, összpontosítás, kitartás – a sikeres, örömteli iskolaévekért! Az érdekes, figyelemfelkeltő képek pontos megfigyelése, összehasonlítása és egymáshoz rendelése által igen hatékonyan fejleszthető a problémamegoldó gondolkodás – mégpedig úgy, hogy közben a gyermek sikerélményhez juthat. A füzetek játékos feladatai a felfedezés és a siker örömével tanítják és tudatosítják többek között az alábbiakat:  azonosságok és különbségek felfedezése, rész és egész megfeleltetése, színek és formák megkülönböztetése, ellentétek egymáshoz rendelése, méretek és arányok viszonyítása, irányok felismerése. A fejtörők mindig játékosak, ugyanakkor épp összetettségük révén jelentős mértékben járulnak hozzá a bal, illetve a jobb agyféltekéhez köthető készségek és képességek összehangolt fejlődéséhez. A különböző nehézségű feladatok igen hatékonyak a lassabban haladók integrálására is.

Kategóriák

Go to Top