Főoldal>LÜK füzetek: Bambino, MiniLÜK, LÜK24, Nyelvtanulás>MiniLÜK Játékos angol 4. – Tematikus szókincs-fejlesztő gyakorlatok 8-11 éveseknek

MiniLÜK Játékos angol 4. – Tematikus szókincs-fejlesztő gyakorlatok 8-11 éveseknek

990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A füzet a 8-11 éves, az angol nyelv alapjaival ismerkedõ gyerekek számára készült. A mondatalkotást, a társalgás és a helyesírás gyakorlásához nyújt segítséget, komplex fejlesztéssel, játékosan. Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására. A már ismert szavak témák köré és már mondatokká rendezõdve, változatos módon használhatók szóban és írásban is. A feladatsorokat kísérõ és kiegészítõ ötletek további, fõleg az íráskésség fejlesztésére irányuló gyakorlási lehetõséget adnak.

Leírás

A füzet a 8-11 éves, az angol nyelv alapjaival ismerkedõ gyerekek számára készült. A mondatalkotást, a társalgás és a helyesírás gyakorlásához nyújt segítséget, komplex fejlesztéssel, játékosan. Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására. A már ismert szavak témák köré és már mondatokká rendezõdve, változatos módon használhatók szóban és írásban i. A feladatsorokat kísérõ és kiegészítõ ötletek további, fõleg az íráskésség fejlesztésére irányuló gyakorlási lehetõséget adnak. A miniLÜK kirakókészlet nemcsak motivál a feladatok megoldására, hanem játékosan, de hatékonyan fejleszti az önállóságot és az önellenõrzés, ill. önértékelés képességét is.

Kategóriák

Go to Top