KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Érzelmek, Figyelem, koncentráció, megfigyelés, Kedves ajándékok 2500 Ft alatt, Kommunikációs játékok>Mimo Rigolo Grimaszoló – Metakommunikációs kártyajáték – Testbeszéd és mimika

Mimo Rigolo Grimaszoló – Metakommunikációs kártyajáték – Testbeszéd és mimika

2790 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Memo Rigolo Grimaszoló metakommunikációs társasjáték, testbeszéd és mimika vetélkedő.

A kihúzott kártyák alapján egészen pontosan be kell mutatni a játékostársaknak, hogy az elrejtve lévő kártyalapok közül, melyik kártyalap elevenedik meg a bemutató játékos által. A metatkommunikáció fontos része az emberi kommunikációnak. A metakommunikációs jelek és jelzések megfigyelése, értelmezése komoly fejlődésen megy át az évek során. Ehhez a fejlődéshez ad vicces és izgalmas játékfeladatokat a Memo Rigolo tréfásan komoly készségfejlesztő kártyajáték.

Leírás

A Memo Rigolo Grimaszoló metakommunikációs társasjáték, testbeszéd és mimika vetélkedő.

A kihúzott kártyák alapján egészen pontosan be kell mutatni a játékostársaknak, hogy az elrejtve lévő kártyalapok közül, melyik kártyalap elevenedik meg a bemutató játékos által. A metatkommunikáció fontos része az emberi kommunikációnak. A metakommunikációs jelek és jelzések megfigyelése, értelmezése komoly fejlődésen megy át az évek során. Ehhez a fejlődéshez ad vicces és izgalmas játékfeladatokat a Grimaszoló tréfásan komoly készségfejlesztő kártyajáték.

Ajánlott: 5-9 éves kor

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top