KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Környezetismeret, Oktatási segédeszközök, Óvodapedagógia>Mi lennék, ha állat lennék? Kreatív módszerek és ötletek könyv és képgyűjtemény

Mi lennék, ha állat lennék? Kreatív módszerek és ötletek könyv és képgyűjtemény

4650 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Kreatív módszerek és ötletek az állatok témakör feldolgozásához. Könyv és 64 állat fotóját tartalmazó kártyacsomag együtt.

Cikkszám: BA3439 Kategóriák: , , Szerző: Antal Judit

Leírás

A könyv stílusa szerint eszköztár, amely a gyerekek fejlesztéséhez ajánl hatékony mentálhigiénés módszereket, játékokat és kooperatív technikákat, ezenkívül a téma komplex feldolgozásához kreatív megközelítéseket (kísérletek, barkácsolások, szólások, versek, mesék, viccek, találós kérdések, ének-zenei ajánlás, egészségügyi tudnivalók). A könyv összeállítása során kiemelt szempont volt, hogy azt segítse elő, hogy a pedagógus kezdeményezése izgalmas és sokoldalú lehessen, a gyermekek megszerethessék a tanulást, aktívak lehessenek a tevékenységekben, és fejlődjön személyiségük (önállóság, gondolkodás, problémamegoldás, beszédkedv, kommunikáció, felelősségvállalás). A könyv olyan attitűdöt sugall, amely alakítja a gyermekek egymáshoz, felnőttekhez, az egészséghez és a környezethez való pozitív viszonyulását.

A képgyűjtemény, a könyvben bemutatott 64 állat fotóját tartalmazza. A képek elősegítik az állatokról már megszerzett ismeretek felidézését, ellenőrzését és hasznos eszközei az ajánlott feladatoknak és játékoknak.

További információk

Szerző

Antal Judit

Kategóriák

Go to Top