KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Mesevarázs – Mesefoglalkozások óvodában, iskolában

3900 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Mesevarázs mesefoglalkozások kötet pedagógusoknak, szülőknek, gyerekfoglalkozás vezetőinek készült kézikönyv sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal. Készségfejlesztő, szórakoztató, játékos foglalkozás leírások óvodásoknak, kisiskolásoknak.

A Mesevarázs 33 mesefeldolgozást tartalmaz: beszélgetős feladatok, sok játékkal. A mesefoglalkozások között van – a foglalkoztató anyagon kívül – kifestő, drámapedagógiai feldolgozás, csoportjáték, sőt még egy önálló társasjáték is.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Mesevarázs mesefoglalkozások kötet pedagógusoknak, szülőknek, gyerekfoglalkozás vezetőinek készült kézikönyv sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal. Készségfejlesztő, szórakoztató, játékos foglalkozás leírások óvodásoknak és kisiskolásoknak.

A Mesevarázs 33 mesefeldolgozást tartalmaz. Alkalmas arra, hogy mesefoglalkozást tartson a segítségével bárki: szülő, nagyszülő, óvónő, tanító. Ajánlott használata óvodában, iskolában, otthon, napköziben, gyermekfoglalkoztatásokon, könyvtárban, hogy a sok gyerek hallgassa, olvassa, értse, átélje a meséket.

Nem elvont, tankönyvízű, elméleti megoldás, hanem beszélgetős feladatok, sok játékkal. A mesefoglalkozások között van – a foglalkoztató anyagon kívül – kifestő, drámapedagógiai feldolgozás, csoportjáték, sőt még egy önálló társasjáték is. A könyv 40 színes oldalt tartalmaz, külön mellékletet adunk hozzá, amely fénymásolható, valamint egy önálló társasjáték táblát.

További információk

Szerző

Farkas L. Rozália

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top