Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit

Mesevarázs – Mesefoglalkozások óvodában, iskolában

3900 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Mesevarázs mesefoglalkozások kötet pedagógusoknak, szülőknek, gyerekfoglalkozás vezetőinek készült kézikönyv sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal. Készségfejlesztő, szórakoztató, játékos foglalkozás leírások óvodásoknak, kisiskolásoknak.

A Mesevarázs 33 mesefeldolgozást tartalmaz: beszélgetős feladatok, sok játékkal. A mesefoglalkozások között van – a foglalkoztató anyagon kívül – kifestő, drámapedagógiai feldolgozás, csoportjáték, sőt még egy önálló társasjáték is.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Mesevarázs mesefoglalkozások kötet pedagógusoknak, szülőknek, gyerekfoglalkozás vezetőinek készült kézikönyv sok tanáccsal, ötlettel, gyakorlattal, feladattal. Készségfejlesztő, szórakoztató, játékos foglalkozás leírások óvodásoknak és kisiskolásoknak.

A Mesevarázs 33 mesefeldolgozást tartalmaz. Alkalmas arra, hogy mesefoglalkozást tartson a segítségével bárki: szülő, nagyszülő, óvónő, tanító. Ajánlott használata óvodában, iskolában, otthon, napköziben, gyermekfoglalkoztatásokon, könyvtárban, hogy a sok gyerek hallgassa, olvassa, értse, átélje a meséket.

Nem elvont, tankönyvízű, elméleti megoldás, hanem beszélgetős feladatok, sok játékkal. A mesefoglalkozások között van – a foglalkoztató anyagon kívül – kifestő, drámapedagógiai feldolgozás, csoportjáték, sőt még egy önálló társasjáték is. A könyv 40 színes oldalt tartalmaz, külön mellékletet adunk hozzá, amely fénymásolható, valamint egy önálló társasjáték táblát.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Farkas L. Rozália

Érdekelhetnek még…