Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Drámapedagógia, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Mesés kalandok Szivárványországban – Játékos foglalkozások óvodás gyermekek számára

Mesés kalandok Szivárványországban – Játékos foglalkozások óvodás gyermekek számára

3590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

24 kidolgozott foglalkozásterv
24 Improvizációs játék
24 mese vagy vers feldolgozása
24 kreatív alkotás
24 óra megspórolt idő az óvodapedagógusnak

Bizonyára Önnek is megkönnyíti a munkáját egy olyan kiadvány,amely kidolgozott és gyakorlatban kipróbált foglalkozásterveket tartalmaz. Kiadvány 24 kidolgozott foglalkozásterv segítségével a mesés Szivárványországba kalauzol el Bennünket pedagógusokat és az óvodás gyerekeket egyaránt. Szivárványországban minden színes és mesés, az évszakok ugyanúgy váltakoznak, mint a valóságban.
A mesék birodalmában járva sokféle tevékenységgel kerülnek a gyermekek kapcsolatba: dramatikus játékok, relaxációk, mímes játékok, kreatív tevékenységek alapozzák meg a nagy kalandot.

A dramatikus játékok hatékony segítséget nyújtanak a kommunikációs készségek, képességek kibontakoztatásának terén. Védelmet nyújt a bátortalanabbaknak, a zárkózottabbaknak, a kevesebb önbizalommal rendelkezőknek. A bátrabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak, elfogadóbbak lesznek általuk.

A foglalkozások algoritmikusan építkeznek, egymásra épülnek, a korábban megtanult ismeretekre alapoznak.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • 24 kidolgozott foglalkozásterv
  • 24 Improvizációs játék
  • 24 mese vagy vers feldolgozása
  • 24 kreatív alkotás
  • 24 óra megspórolt idő az óvodapedagógusnak

Bizonyára Önnek is megkönnyíti a munkáját egy olyan kiadvány, amely kidolgozott és gyakorlatban kipróbált foglalkozásterveket tartalmaz.  Kiadvány 24 kidolgozott foglalkozásterv segítségével  a mesés Szivárványországba kalauzol el Bennünket pedagógusokat és az óvodás gyerekeket egyaránt. Szivárványországban minden színes és mesés, az évszakok ugyanúgy váltakoznak, mint a valóságban. 
A mesék birodalmában járva sokféle tevékenységgel kerülnek a gyermekek kapcsolatba: dramatikus játékok, relaxációk, mímes játékok, kreatív tevékenységek alapozzák meg a nagy kalandot. 

A dramatikus játékok hatékony segítséget nyújtanak a kommunikációs készségek, képességek kibontakoztatásának terén. Védelmet nyújt a bátortalanabbaknak, a zárkózottabbaknak, a kevesebb önbizalommal rendelkezoknek. A bátrabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak, elfogadóbbak lesznek általuk. 

A foglalkozások algoritmikusan építkeznek, egymásra épülnek, a korábban megtanult ismeretekre alapoznak. A szerző a megvalósítás során nyert tapasztalatait is megosztja a kiadványban, hiszen a Zalakomári Napköziotthonos Óvoda Katica csoportosainak már sok színes kalandban volt része Szivárnyávnyországban. 

A kiadványban szereplő foglalkozástervek segítségével Ön is elröpítheti csoportját e mesés helyre. A foglalkozásokhoz szükséges eszközszükséglet nem igényel nagy anyagi ráfordítást, a mesékben szerepő bábok a legtöbb intézményi gyermekcsoportban megtalálhatóak.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.