KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Drámapedagógia, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Mesés kalandok Szivárványországban – Játékos foglalkozások óvodás gyermekek számára

Mesés kalandok Szivárványországban – Játékos foglalkozások óvodás gyermekek számára

Elfogyott

24 kidolgozott foglalkozásterv
24 Improvizációs játék
24 mese vagy vers feldolgozása
24 kreatív alkotás
24 óra megspórolt idő az óvodapedagógusnak

Bizonyára Önnek is megkönnyíti a munkáját egy olyan kiadvány,amely kidolgozott és gyakorlatban kipróbált foglalkozásterveket tartalmaz. Kiadvány 24 kidolgozott foglalkozásterv segítségével a mesés Szivárványországba kalauzol el Bennünket pedagógusokat és az óvodás gyerekeket egyaránt. Szivárványországban minden színes és mesés, az évszakok ugyanúgy váltakoznak, mint a valóságban.
A mesék birodalmában járva sokféle tevékenységgel kerülnek a gyermekek kapcsolatba: dramatikus játékok, relaxációk, mímes játékok, kreatív tevékenységek alapozzák meg a nagy kalandot.

A dramatikus játékok hatékony segítséget nyújtanak a kommunikációs készségek, képességek kibontakoztatásának terén. Védelmet nyújt a bátortalanabbaknak, a zárkózottabbaknak, a kevesebb önbizalommal rendelkezőknek. A bátrabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak, elfogadóbbak lesznek általuk.

A foglalkozások algoritmikusan építkeznek, egymásra épülnek, a korábban megtanult ismeretekre alapoznak.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

  • 24 kidolgozott foglalkozásterv
  • 24 Improvizációs játék
  • 24 mese vagy vers feldolgozása
  • 24 kreatív alkotás
  • 24 óra megspórolt idő az óvodapedagógusnak

Bizonyára Önnek is megkönnyíti a munkáját egy olyan kiadvány, amely kidolgozott és gyakorlatban kipróbált foglalkozásterveket tartalmaz.  Kiadvány 24 kidolgozott foglalkozásterv segítségével  a mesés Szivárványországba kalauzol el Bennünket pedagógusokat és az óvodás gyerekeket egyaránt. Szivárványországban minden színes és mesés, az évszakok ugyanúgy váltakoznak, mint a valóságban. 
A mesék birodalmában járva sokféle tevékenységgel kerülnek a gyermekek kapcsolatba: dramatikus játékok, relaxációk, mímes játékok, kreatív tevékenységek alapozzák meg a nagy kalandot. 

A dramatikus játékok hatékony segítséget nyújtanak a kommunikációs készségek, képességek kibontakoztatásának terén. Védelmet nyújt a bátortalanabbaknak, a zárkózottabbaknak, a kevesebb önbizalommal rendelkezoknek. A bátrabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak, elfogadóbbak lesznek általuk. 

A foglalkozások algoritmikusan építkeznek, egymásra épülnek, a korábban megtanult ismeretekre alapoznak. A szerző a megvalósítás során nyert tapasztalatait is megosztja a kiadványban, hiszen a Zalakomári Napköziotthonos Óvoda Katica csoportosainak már sok színes kalandban volt része Szivárnyávnyországban. 

A kiadványban szereplő foglalkozástervek segítségével Ön is elröpítheti csoportját e mesés helyre. A foglalkozásokhoz szükséges eszközszükséglet nem igényel nagy anyagi ráfordítást, a mesékben szerepő bábok a legtöbb intézményi gyermekcsoportban megtalálhatóak.

 

Kategóriák

Go to Top