KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Drámapedagógia, Szövegértés>Mesélek Neked 3. – Értő olvasással a mesék világában

Mesélek Neked 3. – Értő olvasással a mesék világában

1390 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A mesék terjedelme összhangban van a gyermekek életkorával. A Mesélek Neked – értő olvasással a mesék világában  sorozat sokoldalú készségfejlesztést és képességfejlesztést tesz lehetővé. A mesék és a hozzájuk kapcsolódó feladatok számos képesség és készségfejlesztést tesznek lehetővé. Bár a kötet elsődleges célja a szövegértés gyakoroltatása, kiválóan alkalmas szókincsbővítésre és a nyelvi lelemény – szólások, közmondások – fejlesztésére is. A kisiskolások minden mese után játékos anyanyelvi feladatokkal is találkozhatnak.

 

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: PD181 Kategóriák: , ,

Leírás

A mesék terjedelme összhangban van a gyermekek életkorával. A Mesélek Neked- értő olvasással a mesék világában  sorozat sokoldalú készségfejlesztést és képességfejlesztést tesz lehetővé. A mesék és a hozzájuk kapcsolódó feladatok számos képesség és készségfejlesztést tesznek lehetővé. Bár a kötet elsődleges célja a szövegértés gyakoroltatása, kiválóan alkalmas szókincsbővítésre és a nyelvi lelemény – szólások, közmondások – fejlesztésére is. A kisiskolások minden mese után játékos anyanyelvi feladatokkal is találkozhatnak.
A mesés fordulatok elemzése jó alkalom lehet a vitakészség, a vélemény nyilvánító képesség fejlesztésére is. A mesealkotás, a különböző képzeletjátékok pedig a fantáziát és a kreativitást fejlesztik. A drámajáték a személyiségfejlesztés alapvető eszköze, s így az együttműködési készség erősítésére, a szociális kapcsolatok kialakításában is alkalmazható.

 

.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top