KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Mesék tíz órakor

3990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A mesegyűjtemény Szecsődi Tamás Leó író-tanár, egykor ferences szerzetes papa meséit foglalja kötetbe. A mesék bibliai szövegekhez kapcsolódnak, annak tartalmát jelenítik meg mai, a gyerekek számára könnyen érthető formában. Persze nem unalmas, oktató tanmesékről van szó, hanem változatos modern hangvételű történetekről, amelyek hol ironikus, vidám, hol költői hangulatot sugároznak, tematikájuk pedig a hagyományos királyfis-királylányos meséktől egészen korunk figuráit megjelenítő mesékig terjed. Közös céljuk a bibliai lényeg megjelenítése. A mesék után általában szerepel a bibliai szakaszmegjelölés, valamint ezután dőlt betűvel szedve a szerző gondolatai, amelyek az érdeklődő felnőttek, nagyobb gyerekek számára segítenek hidat verni a mesék és a bibliai részek világa közé. A mesék természetesen önállóan is megállják a helyüket.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 3701 Kategória: Szerző: Szecsődi Tamás Leó

Leírás

A mesegyűjtemény Szecsődi Tamás Leó író-tanár, egykor ferences szerzetes papa meséit foglalja kötetbe. A mesék bibliai szövegekhez kapcsolódnak, annak tartalmát jelenítik meg mai, a gyerekek számára könnyen érthető formában. Persze nem unalmas, oktató tanmesékről van szó, hanem változatos modern hangvételű történetekről, amelyek hol ironikus, vidám, hol költői hangulatot sugároznak, tematikájuk pedig a hagyományos királyfis-királylányos meséktől egészen korunk figuráit megjelenítő mesékig terjed. Közös céljuk a bibliai lényeg megjelenítése.  A mesék után általában szerepel a bibliai szakaszmegjelölés, valamint ezután dőlt betűvel szedve a szerző gondolatai, amelyek az érdeklődő felnőttek, nagyobb gyerekek számára segítenek hidat verni  a mesék és a bibliai részek világa közé.  A mesék természetesen önállóan is megállják a helyüket.
A mesék olvasása során Paulovkin Boglárka igényes képi világában is gyönyörködhetünk, ami páratlanul illik Szecsődi Tamás Leó szövegeihez.

További információk

Szerző

Szecsődi Tamás Leó

Kategóriák

Go to Top