KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Autizmus, Hiperaktivitás ADHD, Mesék, versek, ifjúsági könyvek, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc>Mesék örökmozgóknak – A száguldó hóember és más történetek Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj!

Mesék örökmozgóknak – A száguldó hóember és más történetek Tapsolj! Ugrálj! Kiabálj!

2495 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Örökmozgó gyerekek, mesehallgatásra és játékra fel!Hányszor hallottad már, hogy ne ugrándozz mesehallgatás közben, ne kiabálj, ne dobolj, ne trappolj, hanem ülj le szépen, és figyelj csöndben? Ha nehezedre esik egy helyben maradnod, ha te is örökmozgó vagy, akkor ezek a mesék éppen neked szólnak! A mulatságos történetek alatt ugrálhatsz, tapsolhatsz, szaladgálhatsz, sőt, még kiabálhatsz is, de csak akkor, amikor elhangzanak a feladatokra buzdító szavak.
Keltsd életre a kíváncsi hópehely, a mohó kishörcsög vagy a száguldó hóember történetét!

Leírás

Hányszor hallottad már, hogy ne ugrándozz mesehallgatás közben, ne kiabálj, ne dobolj, ne trappolj, hanem ülj le szépen, és figyelj csöndben? Ha nehezedre esik egy helyben maradnod, ha te is örökmozgó vagy, akkor ezek a mesék éppen neked szólnak! A mulatságos történetek alatt ugrálhatsz, tapsolhatsz, szaladgálhatsz, sőt, még kiabálhatsz is, de csak akkor, amikor elhangzanak a feladatokra buzdító szavak.
Örökmozgó, mesehallgatásra és játékra fel! Keltsd életre a kíváncsi hópehely, a mohó kishörcsög vagy a száguldó hóember történetét!

 

 

További információk

Szerző

Balázs Ágnes

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top