KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Játékház Feladatlapok I.

1840 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Játékház Feladatlapok I. a képes olvasókönyvhöz az általános iskola 1. osztálya számára. Meixner-módszerű tankönyvcsalád. A Játékház feladatlapok I. és a Játékház feladatlapok II. szervesen kapcsolódnak az ábécéskönyvhöz. Az I. kötet lapjai szétvághatók, képeket, szótagokat, szavakat, mondatokat tartalmaznak, amelyek kép-, szótag-, szó- és mondategyeztetéshez nyújtanak segítséget.

Leírás

Játékház Feladatlapok I. a Játékház képes olvasókönyvhöz az általános iskola 1. osztálya számára. A Játékház sorozat a Meixner-módszerre épülő tankönyvcsalád.

A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült. A könyvek alkalmazását abban az esetben ajánljuk, ha a gyermek beszédfejlődése lassú, alakilag hibás, téri tájékozódása bizonytalan, formaérzékelése gyenge, és amikor várható, hogy az írás-olvasás elsajátítása nem lesz zavartalan.

A Játékház feladatlapok I. és a Játékház feladatlapok II. szervesen kapcsolódnak az ábécéskönyvhöz. Az I. kötet lapjai szétvághatók, képeket, szótagokat, szavakat, mondatokat tartalmaznak, amelyek kép-, szótag-, szó- és mondategyeztetéshez nyújtanak segítséget.

További információk

Szerző

Meixner Ildikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top