KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás, SNI Sajátos nevelési igény>Játékház Betűtanítás írásfüzet I. – Az általános iskola 1. osztálya számára

Játékház Betűtanítás írásfüzet I. – Az általános iskola 1. osztálya számára

800 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexiamegelőzés olvasástanítási módszere szerint készült. A módszer megszeretteti az olvasást, mert a gyermeket sikerélményhez juttatja. A Játékház A Betűtanítás írásfüzet I. a késleltetett írástanításnak megfelelően először íráselemeket tanít, célja, hogy a gyerekek megtanulják a helyes ceruzafogást, a kéz csúsztatását a papíron, a könnyed, lendületes vonalvezetést. A betűk írásánál itt sem kerültek egymás közelébe az alakilag, a kiejtés és hangzás szempontjából hasonló betűk.

Leírás

A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült. A módszer megszeretteti az olvasást, mert a gyermeket sikerélményhez juttatja. A Játékház A Betűtanítás írásfüzet I. a késleltetett írástanításnak megfelelően először íráselemeket tanít, célja, hogy a gyerekek megtanulják a helyes ceruzafogást, a kéz csúsztatását a papíron, a könnyed, lendületes vonalvezetést. A betűk írásánál itt sem kerültek egymás közelébe az alakilag, a kiejtés és hangzás szempontjából hasonló betűk.

A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült. A könyvek alkalmazását abban az esetben ajánljuk, ha a gyermek beszédfejlődése lassú, alakilag hibás, téri tájékozódása bizonytalan, formaérzékelése gyenge, és amikor várható, hogy az írás-olvasás elsajátítása nem lesz zavartalan.

További információk

Szerző

Meixner Ildikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top