KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematika, Matematikai készség, Matematikai oktatóprogramok>Matek bevetés – Interaktív matematika CD-ről indítható változat

Matek bevetés – Interaktív matematika CD-ről indítható változat

5000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Matek bevetés CD-ROM kiválóan ötvözi a matematikai tartalmat és a dinamikus, interaktív játékkörnyezetet. A négy kerettörténet alkalmat ad az alapvető matematikai kompetenciák fejlesztésére. A játék több száz véletlenszerűen generált kérdés megoldását kéri a felső tagozatos tananyag algebra (számfogalom, elemi számolási készség, arányosság, százalékszámítás), geometria, mérés (mértékegységváltás, mennyiségi becslés) témaköreiből, valamint szöveges feladatok megoldása területekről. A CD órai felhasználását segíti, hogy lehetőség van a témakör matematikai tartalom szerinti kiválasztására. A matematika tanulása szempontjából meghatározó, kritikus készségek közül jól fejleszti – a számfogalmat, – a számolási és számítási,- a mennyiségi következtetés, a becslés, – a mértékegységváltás készségét. Az interaktív játékok több száz matematikai kérdést tartalmaznak a számok, a problémamegoldás, a mérés és geometria témaköreiből, minden témakörben két nehézségi szinten. Ajánlott kompetenciafejleszési terület: Matematikai, szociális, életviteli és környezeti, Szövegértértés – szövegalkotás.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A Matek bevetés CD-ROM kiválóan ötvözi a matematikai tartalmat és a dinamikus, interaktív játékkörnyezetet. A négy kerettörténet alkalmat ad az alapvető matematikai kompetenciák fejlesztésére. A játék több száz véletlenszerűen generált kérdés megoldását kéri a felső tagozatos tananyag algebra (számfogalom, elemi számolási készség, arányosság, százalékszámítás), geometria, mérés (mértékegységváltás, mennyiségi becslés) témaköreiből, valamint szöveges feladatok megoldása területekről. A CD órai felhasználását segíti, hogy lehetőség van a témakör matematikai tartalom szerinti kiválasztására. A nehézségi szint mellett az időkorlát változtatása biztosítja a differenciált alkalmazást, így a tanítás menetébe legjobban illeszkedő, és a tanulók fejlettségi szintjének leginkább megfelelő felhasználási mód kiválasztását biztosítja. A matematika tanulása szempontjából meghatározó, kritikus készségek közül jól fejleszti – a számfogalmat, – a számolási és számítási,- a mennyiségi következtetés, a becslés, – a mértékegységváltás készségét. A Beállítások megsokszorozzák a játék alkalmazási lehetőségeit, mivel mód van a témakör és a nehézségi szint mellett a résztvevők és az időkorlát változtatására is. Így a tanítás menetébe legjobban illeszkedő kombinációt lehet kiválasztani. A játékosok dinamikus környezetben vizsgálják meg a matematikai tényeket, definíciókat, és végeznek gyors számolásokat annak érdekében, hogy teljesítsék a választott küldetésüket. Játszható egyedül, párosban vagy csoportokban az osztályteremben. Az interaktív játékok több száz matematikai kérdést tartalmaznak a számok, a problémamegoldás, a mérés és geometria témaköreiből, minden témakörben két nehézségi szinten. Ajánlott kompetenciafejleszési terület: Matematikai, szociális, életviteli és környezeti, Szövegértés – szövegalkotás. Alkalmazható pedagógiai módszerek:önellenőrzés, verseny, differenciált csoport munka, játék, páros munka, frontális feladatmegoldás. Korcsoport: 8-10 év.

Kategóriák

Go to Top